第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2018-2019学年高中英语人教版必修4阶段综合检测1

来源:用户分享 时间:2025/11/13 7:39:31 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

-

A.she should serve as a good preacher B.she would have many meaningful experiences C.she would become a woman of achievement

3/17

--

-

D.she should make a contribution to human society

D [ 细节理解题。根据第一段的 “...taught his children that they

should service the public.”可知 ,父亲教育他的孩子们要服务社会。 ]

5.What can we know about Marian's father from his last words? A.He was very strict with Marian. B.He considered education very important. C.He allowed Marian to receive education.

D.He hoped Marian to be an educated person like him.

B [ 推理判断题。根据第一段父亲临终前所说的话可知,父亲非常重视教 育。 ]

6.Why did Marian choose to study law at Yale University? A.She met her future husband there. B.She was interested in a project there. C.She was inspired by the civil rights movement.

D.She wanted to enter the same university with her best friend. C [ 细节理解题。根据第二段的 “ When returning to Spelman College,

she

took part in the civil rights movement, causing her to drop her plans to enter

the

United States Foreign Service,and to study law instead”.可知,她回国参加民权运

动后,受到民权运动的启发 ,选择到耶鲁大学学习法律。 ]

7.What did Marian do for the CDF?

A.She wrote books to raise money for it.

B.She drew more people's attention to it.

C.She fought for equal treatment in law for it.

D.She asked President Clinton to give more help to it.

B [ 细节理解题。根据第三段的 “She served as a public speaker for these

children...”可知 ,Marian 作为 Children's Defense Fund的公众代言人 ,积极呼吁公

--

-

4/17

--

-

众关注这些孩子。 ]

C

Owney was a brown - and- white dog.His first owner was a postal clerk in Albany,New York.He let Owney walk to work with him each day.Owney seemed to like the feel and smell of mailbags,and he spent his days sleeping among them.When his owner left his job in

Albany, Owney stayed behind.

Owney became friends with the other mail clerks in the Albany post office, and he continued to spend time resting near the mailbags.Finally, he began following the mail onto mail trains.At first ,he rode local trains,but soon he was travelling all over

the country.

No train,carrying Owney ever had an accident,so mail clerks decided he was a good- luck dog.It is believed that Owney was given a tag (标牌 ) that said Owney, Post Office, Albany, N.Y.As Owney rode trains around the country,postal clerks added tags to his collar (颈圈 ) to show where he'd been.When Owney began appearing in post offices and towns around the country,his fame spread.Not only were the postal clerks adding tags to his collar, but people

in towns were,too.

The weight of the tags became too heavy for Owney.Postal clerks began mailing tags back to the Albany post office,where they were put on display (展览 ). The U. S.Postmaster General even had a harness马具( ) made for Owney so the weight of his tags

could be spread out over his body.

Owney's travels took him to almost all of the states in the country.He also made at least six trips to Canada and possibly one to Mexico.In 1895,Owney even made a trip around the world with the mail service.Newspapers printed stories about him,and he became

world- famous.

【语篇解读】 本文是说明文。 文章主要介绍了美国一只随邮件包裹一起游

--

-

历过许多地方的名狗 —— 欧尼。

8.What can we learn about Owney? A.He enjoyed staying with the mail. B.He used to send mail with his owner.

5/17

--

2018-2019学年高中英语人教版必修4阶段综合检测1.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c2gd435bisu9pg7z7hdvh6c4rp7oyx100sq9_2.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top