第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

最新5月北京地区成人学士学位英语统一考试真题及答案

来源:用户分享 时间:2025/11/29 13:56:26 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

精品文档

北京地区成人本科学士学位英语统一考试

2015.05

Part I Reading Comprehension Directions: There are three passages in this

part.Each passage is followed by some questions or unfinished statements.For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choice and blacken the corresponding letter on the Answer sheet.

Babies who are breast-fed may be more likely to be successful in life, a new study published Tuesday suggests.The study followed more than 3,000 babies into adulthood in Brazil.The researchers found those who were breast-fed scored slightly higher in intelligence tests in their 30s,stayed in school longer and earned more money than those who were given formula(配方奶粉).\short-term benefits, but also breast-feeding has long-term benefits,\Lessa Horta of the Federal University of Pelotas in Brazil, who led the study being published in the Lancet Global Health.

(76) Doctors have long known that breast-feeding can be good for a baby's

health.This is especially true in poor countries, where water can be contaminated.For instance, a baby given formula in developing countries is 14 times more likely to die in the first six months than one who's breast-fed.In the U.S., some research has

suggested that breast-feeding may raise a baby's IQ(智商)by a few points.But a recent study with siblings(兄弟姊妹) found little advantage to breast-feeding.

Horta says these previous studies didn't follow children into adulthood to see if breast-feeding had long-term effects.So Horta analyzed data collected from 3,493 volunteers he and his colleagues have been following since birth.They are now in their 30s.First, the researchers gave the subjects IQ tests.Those who were breast-fed for 12 months or more had IQ test scores that were 3.76 points higher than those who were breast-fed for less than one month, the team found.

When Horta and his colleagues looked at how much education the subjects had gotten and how much money they were making, they also found a clear difference: Those who were breastfed stayed the longer in school for about an extra year and had monthly salaries that were about a third higher.

第1题 From the passage, we learn that Horta .

A.is from Brazil B.conducts his research in the U.S. C.has 30 researchers on his team D.is well-known in developing countries

答案:A

第2题 Which of the following about those who were breast-fed is NOT mentioned?

A.They stayed longer in school. B.They were happier. C.They were smarter. D.They made more money.

答案:B

精品文档

精品文档

第3题 Which of the following is TRUE?

A.Doctors don't understand the benefits of breast-feeding. B.Horta is concerned with water contamination in poor countries. C.Horta's research project lasted about 30 years.

D.Breast-feeding is the only way to improve a baby's health. 答案:C

第4题 The word contaminated in Paragraph 3 is closest in meaning to . A.finished B.interested C.cleared D.polluted 答案:D

第5题 Which of the following is an appropriate title for this passage? A.Researchers Have Pointed Out the Disadvantages of Breast-feeding B.Researchers Have Found Out the Shortcomings of Formula C.Breast-feeding Improves Chances of Success D.Breast-feeding Benefits Both Mother and Baby 答案:C

Maggie Walker was born in 1867 in Richmond, Virginia.Her mother was once a slave in a rich woman's house.When Maggie was very young, a thief killed her

father.Her family was impoverished, so Maggie's mother started doing laundry in her home.Maggie had to help her.She washed clothes every day, but she continued to go to school.She was a very good student, especially in math.

After Maggie graduated from high school, she got a job as a teacher.In 1886, she married Armistead Walker.They had two sons and Maggie stayed home to care for them.She also volunteered to help a social organization called the Order of St.Luke.This organization helped African

Americans take care of the sick and bury the dead.Maggie Walker loved the work of the organization.The organization believed that African Americans should take care of each other.

Over the years, Maggie Walker had more and more responsibilities with the organization.In1895, she suggested that St.Luke begin a program for young

people.(77)This program became very popular with schoolchildren.In 1899, Walker became Grand Secretary Treasurer of the St. Luke organization.However, because she was a woman, she received less than half the salary of the man who had the job before her.

精品文档

精品文档

The Order of St.Luke had a lot of financial difficulties when Walker took over.It had a lot of unpaid bills and only $31.61 in the bank.But soon Maggie Walker

changed all of that.(78)Her idea was to get new members to join the organization.In just a few years, it grew from 3,400 members to 50,000 members.The organization bought a $100,000 office building and increased its staff to 55.Now Walker was ready for her next big step.

第6题 Maggie's father died.

A.when she finished high school B.before she was born C.when she was very young D.after she got married

答案:C

第7题 Which of the following is NOT TRUE?

A.Maggie had two children. B.Maggie was once a slave. C.Maggie was good at math. D.Maggie taught for a while.

答案:B

第8题 Which of the following is TRUE? A.Maggie loved to help other African Americans. B.Maggie was very popular with schoolteachers. C.Maggie was the founder of the Order of St.Luke.

D.Maggie was better paid than men as Grand Secretary Treasurer. 答案:A

第9题 The word impoverished in Paragraph 1 is closest in meaning to. A.difficult B.rich C.famous D.poor 答案:D

第10题 After Paragraph 4, the author will probably talk about Maggie's. A.education B.next project C.pay D.childhood 答案:B

When Bill de Blasio ran for New York City mayor last year, he promised to end a controversial(有争议的), citywide cell-phone ban(禁令)in public schools, which is not equally enforced in all schools.Now, under his leadership, the city is preparing to end the ban.It will be replaced by a policy that allows phones inside schools but tells students to keep them packed away during class.

精品文档

最新5月北京地区成人学士学位英语统一考试真题及答案.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c6yf792fkzm0wacw0f2p46m3qp9xkwe00yoq_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top