第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

国家开放大学管理英语2形考答案-开放大学英语2答案

来源:用户分享 时间:2025/12/1 20:14:46 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

.

自测一

题:-How’s your mother doing? 答案:She is very well

题:— Do you mind if I record your lecture?— _________________. Go ahead. 答案:Not at al

题:— I was worried about my math, but Mr. White gave me an A. 答案:Congratulations!

题:—Can you go skating with us this afternoon? 答案:have to

题:—I’m terribly sorry that I’ve spilled some coffee on the table. 答案:It doesn’t matter

题:—Would you like to go to the concert with us? 答案:I wish I could

题:―Whose textbook is this? ―It _______ John’s. It has his name on it. 答案:must be

题:He is ________ this company. 答案:in charge of

题:He says what he thinks and does what he wants to do, ________ other people’s feelings.

答案:regardless of

题:He was always ______ in sharing his enormous knowledge. 答案:generous

题:His action is always ______ with his words. 答案:consistent

题:More than 30 people ______ the position. 答案:applied for

题:One day, our dreams will ____________ reality. 答案:turn into

题:The enemy has strengthened their ______ position. 答案:defensive

题:We think that Smith should be told about his ______ condition as soon as possible. 答案:physical

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。 子问题 1:C; 子问题 2:C; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:A

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

The houses we live in are very {A. expensive; B. important; C. huge}. They keep us from being

子问题 1:B. important; 子问题 2:C. where; 子问题 3:A. care for; 子问题 4:B. sizes; 子问题 5:C. built

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

There are more ants than any other kinds of land animals in the world. They range from

精品

.

0.1 to

精品

.

子问题 1:B; 子问题 2:A; 子问题 3:C; 子问题 4:C; 子问题 5:A

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:F; 子问题 2:F; 子问题 3:F; 子问题 4:T; 子问题 5:T

自测二

题: Hiring a good employ may cost much money and time, _______, it can win much more for

答案:however

题:________ a company really wants is a candidate ________ has the right skills. 答案:What…that

题:My name is Helen, and I was born in 1980. My major was electrical engineering. 答案:Tell me your name, please.

题:— ?— I have worked for IBM for 3 years. 答案:What is your working experience?

题:— Hi, Helen, I’ll have an interview tomorrow. I’m afraid I can’t make it. 答案:Sure, you can. Take it easy.

题:—May I ask you why you left the former company?

答案:Because I want to change my working environment and seek new challenges. 题:—What starting salary do you expect? 答案:I'd like to start at ¥5000 a month.

题:Hiring the right employee _ you ___ a thousand times over in high employee morale.

答案:pays…back

题:I’m writing to ________ a position as a computer engineer in your company. 答案:apply for

题:The candidate should dress in a manner that is appropriate to the position _ he is 答案:for which

题:These tips may help you avoid ________ bad employees for your company. 答案:hiring

题:We should take the degree ________ account when we recruit a new secretary. 答案:into

题:You also should send a resume ________ the employer know more information about you. 答案:to let

题:You can try these methods to keep your interview anxiety ________ control. 答案:under

题:You must ________ the annual certification of employment online within 15 days. 答案:submit

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。 子问题 1:B; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:C; 子问题 5:A

精品

.

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Stress around interviews is often influenced by our assumptions we make to ourselves about

子问题 1:B; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:A; 子问题 5:C

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

The old saying “practice makes perfect” applies to interviewing too. Conduct practice 子问题 1:A. so; 子问题 2:C. asked; 子问题 3:B. simply; 子问题 4:C. whether; 子问题 5:B. confidence

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:T; 子问题 2:F; 子问题 3:F; 子问题 4:T; 子问题 5:T

自测三

题: ______ you prepare cross training plans, you need to consider both the company benefits 答案:As

题:—______________________—Everything is going smoothly. 答案:How is everything going?

题:—______—In total, it should be about 15,000 RMB for the three-daytraining. 答案:How much have you budgeted for the training?

题:—_________—It might be a good idea to read some simplified books first. 答案:What books would you recommend?

题:—Any suggestions for the project?—______________________ 答案:I advise you to put more hands in this project.

题:—Should I leave earlier tomorrow morning?—______________________ 答案:Yes, it’s better to leave earlier to avoid the morning traffic.

题:According to theirfeedback sheets, the participants are all _____with the training. 答案:satisfied

题:American young people would rather ______ advice from strangers. 答案:get

题:Anyone who has worked here for over three years is for sick pay. 答案:eligible

题:Does his absence to your work? 答案:make a difference

题:How many players does a baseball team? 答案:consist of

题:Participants have _____the Productivity Analysis Worksheet. 答案:completed

题:The training is _____positive results on the job they are presently _____. 答案:bringing about, doing

精品

.

题:We need to carry out a proper of the new system. 答案:evaluation

题:Write the telephone number down you forget. 答案:in case

二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。 子问题 1:C; 子问题 2:A; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:B

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

PPHC and Gooseneck are two organizations that do similar community work. Each has hired a

子问题 1:C; 子问题 2:A; 子问题 3:B; 子问题 4:C; 子问题 5:A

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。

Want to keep your staff motivated about learning new concepts? The quality and variety of the

子问题 1:A. offer; 子问题 2:C. Whatever; 子问题 3:B. ultimately; 子问题 4:B. needed; 子问题 5:C. continuing

二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

子问题 1:F; 子问题 2:T; 子问题 3:T; 子问题 4:T; 子问题 5:F

自测四

题:______ the feedback is very helpful for planning future meetings and events. 答案:Getting

题:— ?— It will be held on the 3rd floor of Shakiraton Hotel. 答案:What is the address of your speech

题:— How do you think of the theme of our event? 答案:It’s pretty good.

题:— Let’s make plan first for our events, shall we?. 答案:OK, let’s do it.

题:— What kind of event are you going to plan? 答案:A birthday party for my brother.

题:— Your plan is perfect and I believe that it will be a great success . 答案:Thank you very much. 题:Are you familiar ______the saying, “it’s not what you know, but who you know”? In

答案:with 题:At the end of the day, you want all attendees _____ your event to remember this key 答案:leaving

题:He keeps on his focus on money.

精品

国家开放大学管理英语2形考答案-开放大学英语2答案.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c0qo3o0944c9sc9l3ppnv1xep036fc3019at_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top