第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

考前冲刺卷(一)

来源:用户分享 时间:2025/11/18 5:36:52 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

53.A.bent C.struggled 答案 A

B.leaned D.stretched

解析 综合考虑老人此时的心情和神态可知,她拾起支票的姿势应是“弯腰”。struggle是一个中性词汇,不能体现身体的姿势。 54.A.painful C.expensive 答案 D

解析 lovely表现的是一种强烈的讽刺效果,增强了语言的表现力。如果选择A、B项会使语言的色调索然无味,黯淡无光。 55.A.moving C.reacting 答案 B

解析 结合全文所有修饰老人心情、神态、动作的修饰语可知答案。老人用“颤抖的”手指把支票撕成了碎片。

第三部分 阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)

请阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。

A

Company:Embassy Suites Location:US-CA-San Luis Obispo Employee Type:Full-Time/Part-time

CONTACT INFORMATION

Contact:Rebecca Hyre Email:Rebecca @ 163.com

DESCRIPTION

?Embassy Suites Hotel San Luis is currently accepting applications for Front Desk Services Agent.Full time day and part time night positions open. ?Availability must include weekends and holidays.

?This position has a combination of duties mainly related,but not limited to checking-in hotel

Phone:805 549 0800 Fax:Not Available Job Type:Receptionist Req’s Education:High School Req’s Experience:Less Than 1 Year B.trembling D.freezing B.sad D.lovely

guests.

We are seeking candidates who have the ability to:

⊙Understand guest inquires and provide responses in a helpful,courteous(礼貌的) manner. ⊙Promote positive relations with all individuals who approach the Front Desk and enter the hotel. ⊙Focus on the guest needs remaining calm and courteous. ⊙Work well under pressure.

⊙Input and access data in the computer.

⊙Ensure security and confidentiality of guest and hotel information.

⊙Work cooperatively with other departments and co-workers as part of a team. REQUIREMENTS

?Customer service experience is preferred.

?Please apply online by submitting a resume,including a cover letter. OR:

?Apply in person,by submitting an application for employment,from the executive offices located within the hotel.

语篇解读 本文为一则招聘广告。介绍Embassy Suites公司的招聘职位及应聘要求。 56.Which of the following best describes the job advertised? A.Technical Engineer. B.Door Man. C.Reservation Officer. D.Front Desk Services Agent. 答案 D

解析 细节理解题。根据表格下面的句子“Embassy Suites Hotel San Luis is currently accepting applications for Front Desk Services Agent.”可知,招聘的职位是前台服务代理。故选D。 57.Which of the following is needed for the job? A.College diploma or above. B.Necessary PC skills.

C.Speaking at least three languages. D.Five-year working experience. 答案 B

解析 细节理解题。根据广告中对应聘者能力要求的第五点:“Input and access data in the computer.”可知,应聘者需具备必要的电脑技能。故选B。

B

British International Schools in China

Harrow International School Beijing

The mission statement of the school is “Leadership for a better world”,which draws on the great tradition of famous leaders studying in Harrow School such as Winston Churchill and Pundit Nehru.Established in 2005,the Harrow International School Beijing is known for its reputation for having the highest academic standards and close personal tutoring.All students have a personal tutor to take care of their personal concerns.The tuition fee per year ranges from 80,100 to 258,400 yuan($12,600—40,600) for half day,pre-nursery to year 13.Read more via www.harrowbeijing.cn. Dulwich College Shanghai

Dulwich College Shanghai is made up of about 1,500 students from age 2 to age 18,with over 40 different nationalities.Dulwich College Shanghai opened in 2003 and has been recognized as one of the best international schools in Shanghai.About 70 percent of the school’s teachers are British.The school’s annual payment ranges from 225,500 to 269,500 yuan($35,500—42,000) from year 1 to year 13.Click here to know more. Wellington College International Shanghai

Wellington College,U.K.,is one of the world’s top co-educational day and boarding schools founded by a royal sponsor on behalf of Queen Victoria in 1859.Wellington College International Shanghai opened its doors in 2014 and now has over 600 students,aged 2 to 18 years old.Annual tuition ranges from 234,000 to 285,000 yuan($36,800—44,800) for year 1 to year 13.Wellington College also has a campus in Tianjin.Click here to learn more about both locations. The British School of Guangzhou

Established in 2005 for students aged 2 to 18,the British School of Guangzhou has gained a reputation for academic excellence.The school’s two campuses are located about 25 minutes north of Guangzhou’s city center,overlooking scenic South Lake.The annual tuition ranges from 157,840 to 197,690 yuan($24,800—31,100) for year 1 to year 13.Click here to know more. 语篇解读 本文介绍了在中国北京、上海和广州的四所英国国际学校,包括它们的成立、所招收的学生、每年的收费、学校的位置和特色等。 58.If you want to make friends with students from different countries,you may choose . A.Harrow International School Beijing B.Dulwich College Shanghai

C.Wellington College International Shanghai D.The British School of Guangzhou 答案 B

解析 细节理解题。根据Dulwich College Shanghai的第一句中的“...with over 40 different nationalities.”可知,在这里你可以和不同国家的学生交朋友。故选B项。 59.What do the last two schools have in common? A.They both have two campuses. B.Their annual tuition is the same.

C.They are both sponsored by the royal family. D.They are both the world’s best boarding schools. 答案 A

解析 细节理解题。根据Wellington College International Shanghai中的倒数第二句“Wellington College also has a campus in Tianjin.”和The British School of Guangzhou中的第二句“The school’s two campuses are located...”可知,这两所学校的共同之处是都有两个校区。故选A项。

60.In which section of a website can we probably read this passage? A.Lifestyle. B.Opinion.

C.International News. D.Culture Exchange. 答案 D

解析 推理判断题。本文介绍的是在中国不同城市的国际学校,在校学生年龄不同,国籍不同,由此可以推断出本文可能出现在网站的“文化交流”版块。故选D项。

C

(CNN)—A 12-year-old girl who had a feeling that she might be quite clever has taken a test and proved she was absolutely right.

Lydia Sebastian achieved the top score of 162 on Mensa’s Cattell Ⅲ B paper,suggesting she has a higher IQ than well-known geniuses Albert Einstein and Stephen Hawking.The comparison doesn’t sit well with the British student,who’s currently in Year 8 at Colchester County high school,a selective girl’s grammar school in Essex,England.

“I don’t think I can be compared to such great intellectuals as Albert Einstein and Stephen Hawking.They’ve achieved so much.I don’t think it’s right,” Lydia told CNN.

Lydia sat the test in her summer holidays,after raising the idea with her parents and pestering(纠缠) them for the best part of a year.It turns out the test wasn’t that hard after all.

“I was really nervous before the test and I thought it was going to be really hard.But as I

搜索更多关于: 考前冲刺卷(一) 的文档
考前冲刺卷(一).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c1bwle64njh99g5n13tny9pg7z7hdod00t8l_4.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top