第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

新理念外语网络教学平台第二版综合答案B2U6-B

来源:用户分享 时间:2025/11/8 20:36:13 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

全新版第二版综合B2U6-B

Part I Listening Comprehension ( 10 minutes )

Section A

Directions: In this section, you will hear ten statements. Numbers 1 to 6 are based on Text A while the rest are based on Text B. Each statement will be read ONLY ONCE. Listen carefully and decide whether each statement is true or false.

1.

A) T B) F

Script: The author was expected to go to college and was interested in engineering when she was a kid.

正确答案: B 2.

A) T B) F

Script: In high school, the author was glad to take her car to the mechanic when it needed some work.

正确答案: B 3.

A) T B) F

Script: The summer program designed to interest girls in engineering helped her become an engineer.

正确答案: A 4.

A) T B) F

Script: In the author's eyes, if you find a subject is difficult to learn, it means you are not good at it.

正确答案: B 5.

A) T B) F

Script: The algebra teacher took the grades as a judgment of the ability of individual students.

正确答案: B 6.

A) T B) F

Script: Holding the belief that women's brains are as powerful as man's, the author reminds us that a woman can learn anything a man can.

正确答案: A 7.

A) T B) F

Script: As a 19-year-old mother who had two kids, the author felt unhappy at her job and life.

正确答案: A 8.

A) T B) F

Script: At last, the author quit her job on a Friday when she was 30 years old.

正确答案: B 9.

A) T B) F

Script: In college, the author met a group of younger female students and they just encouraged and supported one another.

正确答案: B 10.

A) T B) F

Script: With her childhood dream fulfilled eventually, the author turned out to be a new woman.

正确答案: A

Section B

Directions: In this section, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks with the exact words you have just heard. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written.

Laura was married for six months. Her husband was (11)_________________ drugs. She didn't want her son or her (12)_________________ baby to live that way, but she was afraid to ask her husband to leave. She left him a note (13)_________________ . After reading the note, Laura's husband waited for her to come home and then (14)_________________ her and her son.

Laura had little education and she never had (15)_________________ . She was ashamed to (16)_________________ from the police, (17)_________________ or women's shelters. Sometimes her husband was very nice to her. She decided to (18)_________________ so her children could have a home and a father. Laura joined a (19)_________________ and told a priest about her (20)_________________ .

Script: Laura was married for six months. Her husband was using drugs. She didn't want her son or her unborn baby to live that way, but she was afraid to ask her husband to leave. She left him a note instead. After reading the note, Laura's husband waited for her to come home and then beat her and her son.

Laura had little education and she never had a good paying job. She was ashamed to ask for help from the police, courts or women's shelters. Sometimes her husband was very nice to her. She decided to try harder so her children could have a home and a father. Laura joined a church and told a priest about her problem.

正确答案: using

正确答案: unborn

正确答案: instead

正确答案: beat

新理念外语网络教学平台第二版综合答案B2U6-B.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c1z9mb1qa7b6h1tw45fd2_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top