第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

南大网络大学英语(英语统考B下)unit 2-5

来源:用户分享 时间:2025/10/15 6:43:56 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

10. By mentioning “the same time crunch”(Line 1, Para. 2),Sandra Hofferth means ______.

A.children have little time to play with their parents B.both parents and children suffer from lack of leisure time C.both parents and children have trouble managing their time D.children are not taken good care of by their working parents 【批阅】回答正确! 【答案】B

Passage 2

Looking to improve your language skills, but you don’t have the time to go overseas to attend school? More and more universities around the world are offering opportunities for students to obtain degrees online (distance education) from the comfort of their own homes, and many of these institutions are accredited, meaning that they have met certain standards of excellence.

If you decide to take language courses online (or any subject for that matter), be sure to evaluate the benefits of studying online versus going abroad. The advantages of studying online are that the costs are usually lower, you can study at your own pace, and you have access to the materials 24-hours-a-day from almost any computer in the world. However, you won’t get the human interaction of meeting people face to face as you would if you were physically attending a school overseas.

On the other hand, the advantages of going overseas may include day-to-day opportunities to learn a new culture, meet new friends with whom you can use and practice the language, and chances to see different parts of the world. However, there may be a number of disadvantages for some including expense, time away from one’s school, family, or work life, and the challenge of adapting to a new culture and way of life.

Whatever you do, consider a distance education program that meets your educational needs, is within your budget, and equally important, provides you with opportunities to grow beyond the classroom through cultural and educational activities. 11. What is the author’s tone for writing this passage?

A.Indifferent B.Objective C.Subjective D.Critical 【批阅】回答正确! 【答案】B

12. What can we infer from the passage?

A.People will still prefer the traditional classroom teaching.

B.It’s hard to say that online courses will become popular in the future. C.More and more people will take online courses in the future.

D.Meeting people face to face is still of significance to the future people. 【批阅】回答正确! 【答案】C

13. What are the advantages of studying online?

A.The costs are lower.

B.People can study at their own pace. C.Learning materials are easily accessible. D.All of the above. 【批阅】回答正确! 【答案】D

14. The disadvantages of studying overseas may include all of the following except ______.

A.higher expenses B.homesickness

C.learning a new culture

D.challenge of adjusting oneself to a new way of life 【批阅】回答正确! 【答案】B

15. Which is the probable meaning of the word “accredited”(Line 4, Para. 1)?

当前位置:>> 单元测试

您的总分是:82

交际用语(共5小题,每小题4分,满分20分)

1. — What do you think of your new teacher? — ______

A.He comes from Britain. B.He teaches us English. C.He has two children. D.He is very strict. 【批阅】回答正确! 【答案】D

2. — Hello. May I introduce myself? My name is Mike. — ______

A.Thank you all the same. B.Don’t mention it.

C.Pleased to meet you. I’m Susan. D.No trouble at all.

【批阅】回答正确! 【答案】C

3. — We had a wonderful time. Thank you for what you have done for us. — ______

A.It’s not necessary for you to say that. B.No, it’s not that good. C.My pleasure.

D.Come again when you are free. 【批阅】回答正确! 【答案】C

4. — Can I help you with this bundle of books? — ______

A.My pleasure. B.Thank you. C.I have no idea.

D.No, I don’t need your help. 【批阅】回答正确! 【答案】B

5. — Hello, I’d like to speak to Kip, please? — ______

A.He’s taking a shower right now. Who’s calling please? B.It’s me here. C.Sorry,you can’t. D.I don’t know. 【批阅】回答错误!

南大网络大学英语(英语统考B下)unit 2-5.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c3y2430e3407f1wl0kiem_2.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top