第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

南大网络大学英语(英语统考B下)unit 2-5

来源:用户分享 时间:2025/10/15 15:24:53 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

A.which B.that C.this D.what

【批阅】回答正确! 【答案】A

28

A.as if B.as though C.even if D.that

【批阅】回答正确! 【答案】C

29

A.gives up B.goes away C.gives away D.goes through 【批阅】回答正确! 【答案】B

30

A.especially B.special C.especial D.specially 【批阅】回答错误!

翻译 31. Everyone was away on holiday. 【答案】 31. 所有人都去度假了。 32. You can buy water inside. 【答案】 32. 你可以进去买水。 33. I think everyone knows how to swim. 【答案】 33. 我想所有人都会游泳。 作文 Instructions:建议你在30分钟之内,根据下面所给的题目用英语写出一篇不少于80词的短文。 Friendship(友谊) 1. 友谊的重要性。 2. 友谊的含义。 3. 如何择友。 【参考例文】 Friendship Everyone needs friendship. We need help from, and also give help to others. In the modern age, people attach more importance to relations and connections. A man of charisma has many friends. His power lies in his ability to give. Friendship is also one of the greatest pleasures that we can enjoy. It implies loyalty, cordiality, sympathy, affection, and readiness to help. No one can make the most of his life without carefully and conscientiously striving to win the right kind of friends as he goes along. Knowing how valuable friendship is, we should be very careful in making friends. Real friends are those who have good character, superior ability and kind heart. Real friends can share sorrows as well as joys. To our friends, we need to know what to treasure, what to tolerate and what to share. And we should never forget our old friends and keep making new ones. 友谊 人人需要友谊。我们需要帮助别人,同时也需要获得别人的帮助。在现代社会,人们更加重视人与人之间的关系。一个有魅力的人会有很多朋友。他的威力在于他给予的能力。 友谊也是我们可以享受的最大的快乐之一。它代表着忠诚、诚实、同情、关爱,并随时准备提供帮助。没有人能够不经历认真、用心的努力就可以在他生命的大部分时间里交得到适合的朋友。 知道了友谊如此珍贵,我们交朋友时要仔细。真正的朋友是那些品德好、能力强、心地善良的人。真正的朋友能分担悲伤和快乐。对朋友,我们需要知道哪些东西要珍惜,哪些要容忍,哪些要分享。我们永远不应该忘记老朋友,还要不断结交新朋友。 交卷重做 Copyright ? 2007 - 2011 南京大学

当前位置:>> 单元测试

您的总分是:83

交际用语(共5小题,每小题4分,满分20分)

1. — Can you turn down the TV, please? I am reading. — ______

A.Please forgive me.

B.I’m sorry, I didn’t realize it was that loud. C.I’ll keep it down next time. D.Oh, I know. 【批阅】回答正确! 【答案】B

2. — Would you like to go hiking with us this Sunday? — ______

A.No, I don’t want to.

B.It sounds interesting but I have lots of homework to do. C.I won’t tell you. D.Oh, it is boring. 【批阅】回答正确! 【答案】B

3. — Can I have a look at your student’s card?

南大网络大学英语(英语统考B下)unit 2-5.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c3y2430e3407f1wl0kiem_5.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top