第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

[高中英语]2018版高中英语(人教版)必修2同步练习题:Unit 1 Section Ⅳ 学业分层测评

来源:用户分享 时间:2025/11/7 6:21:38 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

学业分层测评

Ⅰ.完成句子

1.麦克又矮又胖,这使他在班上很显眼.

Mike is short and fat,__________________in the class. 2.那边在树下读书的男孩是谁?

Who is the boy__________________over there? 3.这就是那位父母亲在地震中丧生的年轻人.

This is the young man__________________in the earthquake. 4.英语是你这些年里要学的最难的一门学科.

English is the most difficult subject ____________________. 5.任何没有通过考试的人都应该受到惩罚. Anyone________________should be punished. 【答案】

1.which makes him stand out 2.that is reading under the tree 3.whose parents were lost

4.that you will learn during these years 5.who failed in the exam Ⅱ.阅读理解

A

If you are interested in studying at an American university, you have to take the Test of English as a Foreign Language. The test is widely known as the TOEFL. It is the most widely used language exam for American universities.

There are two major kinds of the TOEFL test. The first is the IBT,or Internet based Test.It is offered in most of the world and accepted by nearly every university and scholarship program in the United States. The other kind of the test is called the Paper-based Test or PBT. The PBT is less costly to take and does not require use of the Internet.

But how to get started with TOEFL? Here are some tips.

1. Plan ahead—It takes a long time to improve your TOEFL score. Do not expect a big lift in your test results after two weeks. You will have to spend a lot of time and

energy.

2.Master the basics first—You should have to be good at basic English before you take the test. If you score below 500 on the PBT or 70 on the IBT,study for a few months and come back to the TOEFL later.

3.Get a study guide—It is easy to find study guides for the IBT. Pearson, Barron's,ETS, and Kaplan all produce quality materials,take a practice test once or twice a month. The best study guides will have explanations in the answer key.

4.Use outside resources—Remember, you are learning a language,not a test.You can improve your TOEFL score by making English part of your daily life. Some simple ways are listening to English speakers, watching movies and reading newspapers. Some others are reading English textbooks,sending and reading text messages in English, and writing online in English.

The best way to do well on the TOEFL is to know English well.The real goal of the test is to measure how well a student can communicate in English-speaking classroom.

If you want to know more, please click here.

【语篇解读】 文章介绍了什么是托福考试并给出了一些备考的建议. 1.If you want to study in an America university, you have to______. A.be very rich and work hard

B.be well prepared to take the TOEFL test C.ask an English teacher to help you

D.prepare for a month before taking the TOEFL test

【解析】 细节理解题.根据第一段的“If you are interested in studying at an American university,you have to take the Test of English as a Foreign Language.”可知,如果想去美国留学,必须参加托福考试,故选B.

【答案】 B

2.From the passage we can learn that______.

A.the IBT is more expensive to take and requires use of the Internet B.Pearson is a person who teaches quality materials C.if you score 500 on the PBT,you can pass the TOEFL test D.if you are good at reading,you can pass the TOEFL test

【解析】 细节理解题.根据第二段“There are two major kinds of the TOEFL test.The first is the IBT...The PBT is less costly to take and does not require use of the Internet.”可知,托福考试分为两种,一种是网上考试,一种是纸质考试,后者不需要用到互联网,花费也(比前者)更低,故选A.

【答案】 A

3.The real purpose of the TOEFL is to________, according to the passage. A.get more foreign students to study in American universities B.let foreign students know more about American universities C.measure one's communicating ability in English D.improve foreign students' skills of taking tests

【解析】 细节理解题.根据倒数第二段的“The real goal of the test is to measure how well a student can communicate in English-speaking classroom.”可知,托福考试的目的是测试学生能用英语进行交流的程度,故选C.

【答案】 C

4.Where does the passage most probably come from? A.A website. C.A science book.

B.A lesson. D.A novel.

【解析】 推理判断题.文章介绍了什么是托福考试,并给出了一些准备托福考试的建议,根据最后一段“If you want to know more,please click here.”中的click可知,这是来自网络的一篇文章,故选A.

【答案】 A

【导学号:97892037】

B

No matter where you travel in Asia,you'll find yourself faced with a new culture.You can start your Asian exploration (探索) by visiting some of these attractive cities first.

Beijing, China

Beijing is the second largest city in China and serves as the capital. The city is so old, in fact, that almost every building has some sort of cultural or historic features—no matter how small. Getting around the city you'll find yourself faced with amazing temples (寺庙),the largest palaces in the world, and many works of art

that leave you breathless.

Siem Reap, Cambodia(柬埔寨)

Siem Reap is the capital city of Siem Reap Province in northwestern Cambodia. Siem Reap has a lot of French and Chinese-style architecture. In the city, there are traditional dance performances, silk farms, fishing villages and a bird sanctuary (保护区) near the Tonle Sap Lake. Siem Reap today, being a popular tourist attraction,has a large number of hotels and restaurants.

Kathmandu, Nepal(尼泊尔)

Situated in the heart of the Himalayans, Kathmandu, the largest city and capital of Nepal, is considered to be one of the most outstanding cities in the world today.The shopping districts are world famous and the hotels in Kathmandu are among the most comfortable in the world.

Kyoto,Japan

The city of Kyoto served as the capital of Japan from 794 to 1868. No longer the capital, it is known for being the seventh largest city in Japan. Kyoto was destroyed throughout history by fires and war. But now the city is home to more than 1.4 million people, and it presents a modern face to the rest of the world.

Every city throughout Asia has a story of its own. It's up to you to explore them all and find out exactly what each one has to offer. Enjoy!

【语篇解读】 亚洲有很多世界著名的旅游城市,它们以不同的风格和丰富的旅游资源吸引着世界各地的游客.

5.If you want to visit the biggest palaces where ancient emperors lived in the world, you can go to________.

A.Beijing C.Kathmandu

B.Siem Reap D.Kyoto

【解析】 细节理解题.根据第二段中的“Getting around the city you'll find yourself...leave you breathless.”可知北京有世界上最大的古代帝王居住的宫殿.故选A.

【答案】 A

6.In Siem Reap you can see the following EXCEPT________. A.Chinese-style buildings B.excellent art works

[高中英语]2018版高中英语(人教版)必修2同步练习题:Unit 1 Section Ⅳ 学业分层测评.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c6s8gr63rmq0088t3x4ji0cqsi0v0jd00pa4_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top