第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2017-2018学年高中英语选修七课时作业:Unit 5 Travelling abroadSec

来源:用户分享 时间:2025/11/25 12:07:19 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

5.3 新提升·课时作业 Ⅰ.用适当的关系词填空

1.Here are players from Japan, some of ________ are our old friends. 2.She lives in a small village, ________ is only three miles from here. 3.She is going to spend the summer holidays in Shanghai, ________ she has some friends.

4.We'll put off the meeting till next week, ________ we won't be so busy. 5.The sun gives the earth light and heat, ________ is very important to the living things.

6.He was often late, ________ made his teacher very angry.

7.The ship, ________ ________ the Europeans sailed to the American continent, was called the Mayflower.

8.He has written a book, the name ________ ________ I have completely forgotten. 9.It is a family of 8 children, all ________ ________ are studying music. 10.The town, ________ ________ they came, was in the north of the province. 答案:1.whom 2.which 3.where 4.when 5.which

6.which 7.on which 8.of which 9.of whom 10.from which Ⅱ.用定语从句完成句子

1.He lived in a big house, ________________(在它的前面) stood a big tree. 2.There are 40 people in the team, ________________(他们当中有一半人) are from the countryside.

3.Let's fix the date for the meeting, ________________(到那时我们将讨论) the issue carefully.

4.He turned out to be successful, ________________(这一点超出我们的想象). 5.The village is not the same one ________________(正如它过去的样子). 6.He has three sons, ________________(他们当中没有一个) is a doctor. 7.He came to the street, ________________(在街上) he had first met Sue. 8.Mary, ________________(她是我最好的朋友),will come to see me tomorrow. 9.She bought some cloth, ________________(用它) to make the dress.

10.The boy hid behind the curtain, ________________(从那里) he could see the beautiful view.

答案:1.in front of which 2.half of whom 3.when we will talk about 4.which was beyond our imagination 5.as it used to be 6.none of whom 7.in which 8.who is my best friend 9.with which 10.from where

Ⅲ.阅读理解

A

You will find that teaching styles in the US are much different from those in other countries. Teaching in the US is more interactive and less dependent on rote memorization. Students regularly interrupt faculty(全体教师) to ask questions or offer constructive criticism of part of the lecture. This is encouraged, since professors prefer discussion and debate to passive silence. You will also notice that the students and faculty tend to dress rather informally. Faculty will have open office hours for students to come by and ask questions.

Class sizes tend to be smaller in the US than in other countries. Although first-year students may have a few large classes,most classes are small,with 15 to 45 students. The large lectures will often have small recitation sections run by teaching assistants or faculty. Recitation sections review the material presented in the main lecture, supplement it with additional material, and provide an opportunity to ask questions.

Your grade in most classes will be based on your scores on tests, quizzes, and assignments. If the class has a recitation or discussion section,active participation can improve your grade. The better the professor and teaching assistants know you and your work, the better they will be able to assess your progress.

Unless the professor has indicated that collaboration (合作) is expected, you should do all of the work on your own. Collaborating with fellow students on individual assignments is considered cheating. Studying with others is OK, but assignments should be completed individually. Likewise,quoting a text word for word without properly attributing the source is plagiarism. Cheating and plagiarism is grounds for failing a class or even expulsion(开除) from school.

1.American teachers would like students to ______ in class. A.have discussions and debates B.memorize all the materials C.remain silent while listening D.be informally dressed

2.A student can do all of the following EXCEPT ________ in America. A.interrupting the teachers

B.dressing rather informally

C.coming to the teacher's office anytime D.criticizing the teacher's lecture

3.The underlined word “plagiarism” in the last paragraph probably refers to the act of ________.

A.quoting something from others' works B.stealing someone else's words,ideas, etc C.doing one's assignments with others' help D.cheating in an exam

4.The last paragraph is mainly about ________. A.how a student can improve his grade B.how a student should fulfill his assignments C.how to collaborate with fellow students D.how to punish a student cheating 答案与解析:

1.解析:细节理解题。由文章第一段中的“This is encouraged, since professors prefer discussion and debate to passive silence”可推知,美国的教育倡导学生讨论和辩论。

答案:A

2.解析:细节理解题。由文章第一段“Faculty will have open office hours for students to come by and ask questions”可知,教师办公室对学生有固定的开放时间,并不是随时都可以去。

答案:C

3.解析:词义理解题。文章最后说明cheating和plagiarism是两个并列的概念,而plagiarism所在句子就是对其含义的解释,因此可大致推断出它的意思。plagiarism的意思是“直接不加修改地引述”,即“剽窃”。

答案:B

4.解析:主旨大意题。概括文章最后一段可知,本段主要强调学生要独立完成作业。 答案:B

B

Most students in the UK leave school or sixth-form college at the age of 18 and go to study for three years in a university, but in recent years many students have chosen to take a one-year break between finishing school and starting university.

This period is called a gap year and is a time when British students can

broaden their horizons by visiting foreign countries.

Tens of thousands of gap-year travellers leave Britain every year, with Australia as the most popular destination. While some volunteer for charity work in developing countries, others will enjoy eco-tourism or simply backpack through many countries.

Many other gap year travellers try their hand in teaching English to the locals in the countries they visit.

Students who take a gap year often say the experience helps them get a better perspective on the world and broadens their cultural awareness.

An important part of any gap year is learning about the culture and society of other peoples. It can be very important to learn about local norms in order to avoid a culture_clash,_such as when Westerners wear clothes that are seen as unacceptable in more conservative countries.

Developments in communications technology mean it is easier than ever to keep in touch with friends and family at home. Many gap year students maintain a travel blog or upload their snaps to photo-sharing websites so that others can see their adventures.

China is becoming an increasingly popular destination for British students. Gap year programmes in China might include coaching sports in Chinese schools,learning kung fu or even teaching English.

Who knows? Perhaps you'll meet some British gap year travellers in your home town soon. Don't forget to practice your English with them!

5.Which is the first place that the gap-year students may go to? A.Austria. B.Australia. C.England. D.China.

6.Most British students spend their gap year by ________. A.doing charity work in developed countries

B.traveling abroad to broaden their acknowledgement of the world C.volunteering for eco-tourism D.teaching English in the countryside

7.The underlined word “culture clash” in Paragraph 6 means ________. A.difference in culture B.difference in clothes C.difference in modern life

2017-2018学年高中英语选修七课时作业:Unit 5 Travelling abroadSec.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c75nds98pn08iiwn479cv9uewu2s0h401e31_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top