D.advertise the book
A 解析:细节理解题。 根据第一段最后一句According to the book, there are lots of misunderstandings of obesity.(根据这本书, 有许多关于肥胖的误区。)紧接着讲了关于肥胖的四种误区。 可知作者提到这本书是为了引出主题。
2.What is the relationship between obesity and the place where you eat? A.The less you eat out, the higher rates of obesity you have. B.The less you eat at home, the lower rates of obesity you have. C.The more you eat out, the higher rates of obesity you have. D.The more you eat at home, the higher rates of obesity you have.
C 解析:细节理解题。 根据第三段中的because restaurant meals usually have more calories than what we prepare at home, so people who eat out more frequently have higher rates of obesity than those who eat out less.(由于餐厅提供的食物比家里准备的富含更多卡路里, 频繁外出就餐的人就比其他人患上肥胖症的机率更高)可知选C。
B
“My work is done.” Those words were some of the last penned by George Eastman.He included them in his suicide note.They mark an ignoble end to a noble life, the leave taking of a truly great man.The same words could now be said for the company he left behind.Actually, the Eastman Kodak Company is through.It has been mismanaged financially, technologically and competitively.For 20 years, its leaders have foolishly spent down the patrimony of a century’s prosperity.One of America’s bedrock brands is about to disappear, the Kodak moment has passed.
But George Eastman is not how he died, and the Eastman Kodak Company is not how it is being killed.Though the ends are needless and premature, they must not be allowed to overshadow the greatness that came before.Few companies have done so much good for so many people, or defined and lifted so profoundly the spirit of a nation and perhaps the world.It is impossible to understand the 20th Century without recognizing the role of the Eastman Kodak Company.
Kodak served mankind through entertainment, science, national defense and the stockpiling of family memories.Kodak took us to the top of Mount Suribachi and to the Sea of Tranquility.It introduced us to the merry old Land of Oz and to stars from Charlie Chaplin to John Wayne,and Elizabeth Taylor to Tom Hanks.It showed us the shot that killed President Kennedy, and his brother bleeding out on a kitchen floor, and a fallen Martin Luther King Jr.on the hard balcony of a Memphis motel.When that sailor kissed the nurse, and when the spy planes saw missiles in Cuba, Kodak was the eyes of a nation.From the deck of the Missouri to the grandeur of Monument Valley, Kodak took us there.Virtually every significant image of the 20th Century is a gift to posterity(后代) from the Eastman Kodak Company.
In an era of easy digital photography, when we can take a picture of anything at any time, we cannot imagine what life was like before George Eastman brought photography to people.Yes, there were photographers, and for relatively large sums of money they would take stilted(不自然的) pictures in studios and formal settings.But most people couldn’t afford photographs, and so all they had to remember distant loved ones, or earlier times of their lives, was memory.Children could not know what their parents had looked like as young people, grandparents far away might never learn what their grandchildren looked like.Eastman Kodak allowed memory to move from the uncertainty of recollection, to the permanence of a photograph.But it wasn’t just people whose features were savable; it was events, the sacred and precious times that families cherish.The Kodak moment, was humanity’s moment.
Kodak let the fleeting moments of birthdays and weddings, picnics and parties, be preserved and saved.It allowed for the creation of the most egalitarian art form.Lovers could take one another’s pictures, children were photographed walking out the door on the first day of school, the__person__releasing__the__shutter__decided what was worth recording, and hundreds of millions of such decisions were made.And for centuries to come, those long dead will smile and dance and communicate to their unborn progeny(子孙).Family history will be not only names on paper, but smiles on faces.
The cash flow not just provided thousands of people with job, but also allowed the company’s founder to engage in some of the most generous charity in America’s history.Not just in Kodak’s home city of Rochester, New York, but in Tuskegee and London, and at the Massachusetts Institute of Technology.He bankrolled(资助) two historically black colleges, fixed the teeth of Europe’s poor, and quietly did good wherever he could.While doing good, Kodak did very well.Over all the years, all the Kodakers are essential parts of that monumental legacy.They prospered a great company, but they—with that company—blessed the world.
That is what we should remember about the Eastman Kodak Company.Like its founder, we should remember how it lived, not how it died.History will forget the small men who have scuttled this company.But history will never forget Kodak.
【解题导语】 文章叙述了柯达公司的没落, 以及柯达公司对世界作出的巨大贡献以及作者对柯达公司的敬仰。
3.According to the passage, which of the following is to blame for the fall of Kodak? A.The invention of easy digital photography. B.The poor management of the company. C.The early death of George Eastman. D.The quick rise of its business competitors.
B 解析:细节理解题。 根据第一段倒数第三句It has been mismanaged financially, technologically and competitively. 可知柯达公司的管理策略不正确导致了它的倒闭, 故B正
确。
4.It can be learnt from the passage that George Eastman__________. A.died a natural death of old age
B.happened to be on the spot when President Kennedy was shot dead
C.set up his company in the capital of the U.S. before setting up its branches all over the world
D.was not only interested in commercial profits, but also in the improvement of other people’s lives
D 解析:细节理解题。 根据文章倒数第二段中的He bankrolled(资助)two historically black colleges, fixed the teeth of Europe’s poor, and quietly did good wherever he could.While doing good, Kodak did very well.可知柯达公司不仅仅是在经济上很成功而且还做了很多善事, 故选D。
5.Before George Eastman brought photography to people, ________. A.no photos has ever been taken of people or events B.photos were very expensive and mostly taken indoors
C.painting was the only way for people to keep a record of their ancestors D.grandparents never knew what their grandchildren looked like
B 解析:细节理解题。 根据第四段中的Yes, there were photographers, and for relatively large sums of money they would take stilted(不自然的) pictures in studios and formal settings.But most people couldn’t afford photographs可知在这之前拍照很贵, 并且大多数是在室内拍摄的, 故选B。
6.The person releasing the shutter (Paragraph 5) was the one________. A.who took the photograph B.who wanted to have a photo taken
C.whose decisions shaped the Eastman Kodak Company D.whose smiles could long be seen by their children
A 解析:细节理解题。 根据the__person__releasing__the__shutter decided what was worth recording可知这个人是拍照片的那个人, 是由他来决定什么东西值得记录, 故选A。
7.What is the writer’s attitude towards the Eastman Kodak Company? A.Disapproving. C.Regretful.
B.Respectful. D.Critical.
B 解析:观点态度题。 根据第一段中的They mark an ignoble end to a noble life, the leave taking of a truly great man.The same words could now be said for the company he left behind.及通读全文可知作者对于柯达公司是非常崇拜、 充满敬意的, 故选B。
8.Which do you think is the best title for the passage? A.Great Contributions of Kodak B.Unforgettable Moments of Kodak C.Kodak Is Dead
D.History of Eastman Kodak Company
C 解析:主旨大意题。 纵观全文可知文章叙述了柯达公司的没落, 对世界做出的巨大贡献, 以及作者对柯达公司的敬仰, 故选C。
B卷
Ⅰ 完形填空
Not many people can say they’ve been hit by a vehicle, but I can. I rode my bike to my daily __1__practice in a gym last summer. I crossed the street as the light __2__; however, a young woman __3__ me with her fancy racing car. Like James Bond in a very __4__ situation, I rolled across the hood(引擎盖) onto the other side of the car. You may wonder __5__ a woman driver could be so careless. The truth is that the woman was on her phone while driving, so her __6__ was clearly drawn away from driving, which caused the accident.
After assessing my __7__ and believing that all my bones were undamaged in any way, I __8__ and talked to the woman driver. I could tell she was obviously quite __9__. So was I. After assuring her of my well-being, we __10__ ways. __11__ my surprisingly shabby bicycle, I went on my way. I rode into the __12__ 20 minutes late.Upon my arrival,my tennis coach and friends asked me why I was late. Nervously, I __13__ the car accident. Everyone seemed to be far more __14__ than I was. In fact, I __15__ joked, saying that now I know how the squirrels feel after a nice escape.
After this __16__, I realize the importance of bike lanes and watching out for pedestrians. Now as I drive, I always __17__ for people on bikes so that they do not __18__ the same fate(命运) that I did. __19__, for all the bikers and runners out there, watch out for cars, as one small mistake could __20__ an unforgivable mistake. 【解题导语】 本文是一篇记叙文。“我”在骑车去体育馆参加网球训练的途中,被一辆跑车撞到,幸运的是“我”的骨头没有受伤。通过这起事故,“我”意识到了自行车车道和注意行人的重要性。
1.A.football C.volleyball
B.tennis D.badminton
B 解析:根据第三段第三句中的“my tennis coach”可以判断,“我”骑自行车到体育馆参加网球训练,故B项正确。
2.A.permitted C.appeared
B.broke D.exploded
相关推荐: