第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

[步步高]2017高考英语一轮复习 Unit 5 The power of nature素材 新人教版选修6

来源:用户分享 时间:2025/10/26 11:37:01 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

in life is more important than your 24 .Given them the time they deserve,because these things cannot be 25 till “some other time”. 6.A.mother C.lover 答案 A

解析 由第三段第二句中“...I lifted my eyes and saw Mom sitting there...” 可知,这是我的母亲。 7.A.that C.which 答案 D

解析 这里代词代替后面的动词不定式to visit her often 作形式宾语,要用it。 8.A.force C.order 答案 B

解析 由上下文可知,作者邀请母亲吃饭。invite sb.to do sth.邀请某人做某事。 9.A.happy C.well 答案 C

解析 由前文“impossible to visit her often” 可知我不常去看母亲,所以母亲奇怪,会问你还好吗。 10.A.pleasant C.glad 答案 A

解析 pleased 和glad 是用来描述人的情绪的。这里主语是事情,所以用pleasant。 11.A.at the moment C.in a moment 答案 B

解析 for a moment片刻,一会;at the moment此刻;in a moment立刻,立即;for the moment 暂时,目前。 12.A.after C.as 答案 C

解析 由下句“when I arrived at her house”可知,我在接母亲的路上,用as“当??时候”。

13

B.aunt D.daughter

B.this D.it

B.invite D.advise

B.mad D.ill

B.pleased D.surprising

B.for a moment D.for the moment

B.until D.since

13.A.noticed C.watched 答案 A

B.observed D.heard

解析 根据下文对母亲的穿着的描述,可以看到此处表示“注意到”母亲的变化。 14.A.pleased C.nervous 答案 C

解析 由too 看出,母亲也紧张。 15.A.congratulate C.memorize 答案 B

解析 celebrate 庆祝,与anniversary搭配,符合句意。 16.A.though C.but 答案 A

解析 句意为:这家饭店不是最好的,但是却非常漂亮舒适。 but 和yet 虽然也是表示转折,但是应该用于后面的分句里。 17.A.glaring C.glancing 答案 D

解析 stare at凝视。 18.A.in C.on 答案 C

解析 在嘴唇上,脸上,用on。 19.A.pleasant C.deep 答案 A

解析 从后文的“nothing special but catching up on recent events of each other’s life”可以看出这次谈话并不深入,但是是令人愉快的。 20.A.after C.later 答案 C

解析 从下文的“You will never know what that night meant for me.”可以知道母亲的

14

B.calm D.easy

B.celebrate D.honor

B.even D.yet

B.watching D.staring

B.above D.beyond

B.curious D.short

B.before D.ago

死应该在约会之后。 21.A.anything C.nothing 答案 A

解析 not...anything = nothing。 22.A.written C.telling 答案 B

解析 say表示信上写着什么内容,note 和say 之间是主动关系。故用say的现在分词形式表主动。 23.A.first C.last 答案 D

解析 这顿饭刚结束,自然是盼望着下一顿。 24.A.date C.family 答案 C

解析 由后面的them 可以看出, 这里应该选family“家人”。 25.A.put over C.cut off 答案 B

解析 put off推迟,符合语境。put over驶过,耽搁, 做成;cut off 切断;pick up捡起,拾起,用车去接,接受信号。 Ⅲ.语法填空

Nowadays more and more 26.traditional(tradition) businessmen feel worried that growing e-commerce will decrease their share of the market.

According to 27.a survey,90% of some people’s purchases 28.are_made(make) on the computer.As they find that by being able to go online and choose the things that they need to choose,and have them delivered right to their doorsteps,they can 29.no longer be bothered with driving,the crowds,the noise of that,and they usually get a 30.better(good) selection.But sometimes they are cheated only 31.to_get(get) the things they don’t want.

Cornell University Marketing Professor,MeLaughlin says traditional stores can keep their customers by offering goods like clothing,32.which customers may want to see

15

B.everything D.something

B.saying D.read

B.second D.next

B.mother D.dinner

B.put off D.picked up

and try 33.on before purchasing,as well as items that are difficult to transport.He says some traditional stores are also pleasing customers with services such as setting up or repair computers and other electronic 34.equipment(equip).

As more and more people have Internet access and smart phones,online commerce is likely to continue its 35.growth(grow) here in the United States and in other countries. Ⅳ.短文改错

My hobby is collecting stamps.I had stamps from many countries,like England,Canada,China and the other countries.Yesterday,one of my favorite stamp was lost,this made me really upset.I looked for it anywhere and asked everybody in the room,but still I couldn’t find them.“Where could it have gone?” I thought to myself,“Maybe I should tell my teacher.” With my eyes filling with tears,I came in Mr.Li’s office.“Don’t be so worrying!” Mr.Li told me with a smile,“You must put it somewhere else.I am sure it will turn up soon.” 答案

hadMy hobby is collecting stamps.I stamps from many countries,like England,Canada,

havestampthis

China and the other countries.Yesterday,one of my favorite was lost, stampswhichmade me really upset.I looked for it

anywherethem

and asked everybody in the room,but still I couldn’t find .“Where

everywhereitcould it have gone?” I thought to myself,“Maybe I should tell my teacher.” With fillinginworryingmy eyes with tears,I came Mr.Li’s office.“Don’t be so !”

filledto/intoworried∧

Mr.Li told me with a smile,“You must have put it somewhere else.I am sure it will turn up soon.” Ⅴ.书面表达

最近,某科技公司推出一款新型手机,请你根据下表提示,为该款手机写一篇英文广告。 品名 用途 特点 Smart Mobile Phone 8 除了具备手机的一般功能外,还具备一般便携式电脑的功能,支持4G、Wi-Fi等上网模式。 体积小,重量轻,易携带,价格合理,适合移动办公人士使用。 注意:1.词数100左右; 16

2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 参考范文

Smart Life from Our Smart Mobile Phone 8

It stands out among all the other smart mobile phones that are on sale now and will make your life smarter in an all-around way!

Besides the general functions as a handset,it also serves as a laptop,with which you can surf the Internet wherever you are by using the 4G or Wi-Fi model.It is so smart that it is ideal for office workers who are always on the go.

It is small in size and light in weight,so you’ll feel it very convenient and easy to carry.What’s more,it is a high-quality product sold at a reasonable price.

17

[步步高]2017高考英语一轮复习 Unit 5 The power of nature素材 新人教版选修6.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c7gyl49kpnw0mq5e7e8kj_4.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top