第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

江苏省扬州市邗江区2018届九年级上学期期末考试英语试题(附答案)$825026

来源:用户分享 时间:2025/11/17 23:30:57 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

7.W: I just saw a beautiful diamond necklace at the jewellery shop. M: It might cost lots of money. Look around more.

8. M: We'll have a concert next week. I'm practicing singing these days. What about you, Amy? W: I'm practising the violin all day. 9. W: Millie and Susan are arguing again. M: Yes. Millie has lost Susan's new book.

10. M: Mary, I'm an outgoing person. How can I get a better job?

W: Try to be more patient and modest. Otherwise, they may choose someone else.

二.听对话和短文回答问题(计10分)你将听到一段对话和两篇短文,各听两遍。听每段对话或短文前,你将有时间阅读相关小题,每小题5秒钟;听完后,每小题你仍有5秒钟时间选择正确答案。听一段对话,回答第11-12小题。答题完毕,请等待嘀的信号,进入第一篇短文。 W: Oh no! I can't find my mobile phone.

M: Don't worry, Susan. Let me help you look for it. W: Thanks, Simon. I put it in my bag after lunch. M: Maybe you made a call and forgot to put it back inside. W: You're right. Oh! Here it is on the new bookshelf. M: I don't know what I would do without the mobile phone. W: Yes, I use mine so much. It's very useful. M: And it would be expensive to buy a new one!

听第一篇短文,回答第13-15小题。请根据内容从A、B、C三个选项中选择正确答案,完成信息记录表。答题完毕,请等待滴的信号,进入下一篇短文。

Our computer company is looking for a hard-working and confident website designer with at least five years of experience to become part of our new, exciting business. We want someone who can work under stress and make good decisions. There's a lot of competition in designing attractive websites, so we need powerful, creative people! We expect someone with a team spirit and who would enjoy helping us to meet our goals. To check our educational background requirements, go to our website. You may also phone us at 5623312 for more information.

听第二篇短文,回答第16-20小题。答题完毕,请等待嘀的信号,进入测试的第三部分。 Christmas is a holiday known throughout the world. Of course, children especially look forward to it because they can receive gifts. If they're young, they love to get toys. Older children

receive other types of gifts. Even adults exchange gifts. For example, a husband may buy jewellery such as a diamond necklace or a ring for his wife. A woman may buy a tie or a leather wallet for her husband. These days computers are popular as gifts. But gifts are just part of Christmas. Most people like to go shopping at that time. People also like to see coloured lights on buildings and trees. Some even buy Christmas trees to put in their homes or offices. It's a fun time of the year!

江苏省扬州市邗江区2018届九年级上学期期末考试英语试题(附答案)$825026.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c7jk9p4db7k7g2499ip734mu7526kg600fo5_5.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top