第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2012年成人高考专升本英语考试真题及参考答案

来源:用户分享 时间:2025/11/18 17:03:56 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

equally until they are three years oldand that hand preference is not clearly marked until age six.Above that age,most people notonly favour one purtitular hand but also have a favourite eye,a favourite ear and foot. We know that the left side of the body is controlled by the right side of the brain,whichseem8 that this particular half is the seat of emotions,imagination,and of the sense of space.And,indeed,lefties seem to be more creative than the fight—handers;they also seem to bemore athletic and to do better in some professions which like sports require a good sense ofsDace.In a large school of architecture,it was found in 1977 that 29%of tlle professors and23%of the graduating statents were left handed-while lefties represent less than l0%of thegeneral population.

Finally.1eft handers may be more stubborn and more impulsive(冲动的)than righthanders.And thev are more likely to suffer from problems such as stuttering(口吃)and adifficulty in reading called dyslexia.The problems are more serious in left handed persons whohave been forced to favour their right hard.Doctors insist that one should never try to change achild’s hand preference.

第52题单选 What does Lefthanders International aim to do for left—handers? A.To create new job. B.To promote equality. C.To show discrimiation. D.To study hand preference. 参考答案:B

第53题单选 According to recent studies,when is hand preference formed? A.Before birth. B.At birth. C.At age three. D.At age six 参考答案:D

第54题单选 Compared with right.handers,left-luckers. A.are less creative B.are more easygoing

C.have a better sense of space

D.do better in most professions 参考答案:C

第55题单选 Left—handers aye advised to stick to their hand preference because. A.it is fun and comfortable to be left-handel's B.the left hand is iust as good as the right hand C.it is diffcult for them to switch to the risht hand D.changing hand preference may cause serious problems 参考答案:D

五、Daily Conversation(10 points)Directions:Pick out appropriate expressions from the eight choices below and complete the following dialogues by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet. 根据下面选项回答下面试题: A.I know a good place B.You’re welcome C.Not really

D.have something to drink E.any one

F.there’s nothing good G.Any suggestions H.Yes.Whv

Judy:Are you free this evening?Jack: ___56___? Judy:ShMl we go and see a movie?

Jack:I love movies,but ___57___ at the moment.What about going to a concert? Judy:Sure,I'd love to, ___58___?

Jack:Here is a good one,Mozart and Brahms.It's on at the Festival Hall.Shall we go tothis concert?

Judv:Fine.We’ll go to this one.Do you want anything to eat now?Jack:N0,I'm not hungry. judy:Well,let's___59___ instaed.Jack:___60___for that.Let’s go.Judy:Good!Let’s go. 第56题简答 填入(56)处的最佳答案是()。 参考答案:H.Yes.Whv

第57题简答 填入(57)处的最佳答案是()。 参考答案:F.there’s nothing good 第58题简答 填入(58)处的最佳答案是()。 参考答案:G.Any suggestions

第59题简答 填入(59)处的最佳答案是()。 参考答案: D.have something to drink 第60题简答 填入(60)处的最佳答案是()。 参考答案: A.I know a good place

六、Writing(25 points)Directions:For this part, you are supposed to write a notice in about 100-120 words based on the following situation.Remember to writer it clearly.

第61题 你(Li Yuan)负责组织一次班级郊游活动。请根据以下提示写一份通知: .本次郊游的时间和地点;.郊游的具体活动内容; .要求各自准备一道菜或点心与大家分享;

.列出必带物品,如:相机,雨衣/雨伞、遮阳帽、手电筒等; .感谢大家的合作。 参考答案:略。

2012年成人高考专升本英语考试真题及参考答案.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c899fu9b8xs72h8v7sa970wk4t3v4f000u6g_5.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top