初高中精品文档
详解详析
Ⅰ.1—5 CADCD 6—10 ABDBB
Ⅱ.A [主旨大意] 本文是一篇应用文,主要介绍了新西兰的两所语言学校培训英语的信息。
1.B 2.A
3.C 根据文章标题可知,该广告主要招收英语的学员,所以只有想学习英语的人才会对此感兴趣。故选C。
B 1—4 CDBD
Ⅲ.One possible version: Dear Mike,
I know you are interested in traditional Chinese culture.Now, I have a piece of good news to share with you. There will be an activity about traditional Chinese operas at 2:00 p.m. on July 1. It will be held on the playground in our school and all the teachers and students will attend. On that day, a culture show and many wonderful opera performances will be put on. It's a chance for you to learn more about traditional Chinese culture. Come and join us! I think we'll have a great time.
I'm looking forward to your early reply.
Yours,
Li Hua
欢迎使用下载!
相关推荐: