第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

《基础英语》复习资料 (1)

来源:用户分享 时间:2025/10/22 23:39:14 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

将下列句子译成中文。

1.Another example is the paper this article is printed on. It started as wood on a tree very far from here. Men and machines made the wood into paper, which had to be packaged and carried by trucks and put into stores. At every step in the process people had to be paid into stores. At every step in the process people had to be paid for their work; money had to be used for buying and repairing the machines, and so on.

参考答案:再举一个例子,就是用来印我们这篇文章的纸。纸起始于很远地方的木材。人使用机器把木材制造成纸,然后纸被包装好并用卡车运输到各个商店。在这个过程中的每个阶段,人们的工作都必须得到报酬;买机器、修机器等等都得花钱。

2.Manufacturers go beyond only telling consumers about their products. They also try to persuade customers to buy the products by creating a desire for it. Due to advertisement, consumers think they want something they actually do not need. 厂家不仅仅想告诉消费者有关商品的信息。他们还试图通过激起消费者购买产品的欲望来劝说消费者购买他们的产品。由于广告的作用,消费者认为他们想要他们实际上并不需要的东西。 3.Our industrial society has turned us into spoiled children. It is this terrible wastefulness that has got us into the mess we are in now. When there are no resources left, we will start to look after what we have. But why can’t we act before this happens? Why can’t we go back to a society in which the prevention of waste is a virtue? 参考答案:今天的工业社会把我们都变成了惯坏乐的孩子。正是这种可怕的浪费使我们陷入了目前的困境。当地球上的资源耗尽时,我们就会珍惜所拥有的东西。但是为什么在这一切发生之前,我们就不能有所作为呢?为什么我们不能回到制止浪费就是美德的社会去呢?

搜索更多关于: 《基础英语》复习资料 (1) 的文档
《基础英语》复习资料 (1).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c8ahng0om767wp9920czo7b3ef97x1a0104e_3.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top