最新教育资料精选
2019-2020学年度外研版初中英语七年级下练习题十七
第1题【单选题】
You can the information about the famous writer on the Internet. A、look for B、look after C、find for D、find out 【答案】:
【解析】:
第2题【单选题】
He became famous around the world________. A、in the 1990 B、in the 1990s C、in 1990s D、the 1990s 【答案】:
【解析】:
第3题【单选题】
Mo Yan\A、work;work B、works;works C、works;work
1 / 13
最新教育资料精选
D、work;works 【答案】:
【解析】:
第4题【单选题】
Jenny an actor last year. A、married B、married to C、married with D、got married 【答案】:
【解析】:
第5题【单选题】
The book is well worth for us. A、read B、reading C、to read D、reads 【答案】:
【解析】:
2 / 13
最新教育资料精选
第6题【单选题】
The boy in Beijing when he 15 years old. A、works;is B、worked;was C、works;was D、worked;is 【答案】:
【解析】:
第7题【阅读理解】
任务型阅读 Chinese writer Mo Yan won the 2012 Nobel Prize in Literature(诺贝尔文学奖).He is the first Chinese to win the prize. Mo Yan was born into a farmer\.He left school to work at the age of twelve,first on the farm,later in a factory.In 1 976 he joined the PLA and during this time he began to study writing.His first short story was published(出版)in 1981.He has written many famous books about his childhood and his home town.Many of his books were translated into English,
French and many other languages. Mo Yan\,widely regarded as(被认为)a great encouragement for China\,is bringing more confidence to the nation\authors.根据短文内容,回答下列问题。
When did Mo Yan win the Nobel Prize in Literature?
Was Mo Yan born in Shanxi?
When did Mo Yan begin to work?
Where did Mo Yan work?
3 / 13
最新教育资料精选
What did Mo Yan write about?
【答案】: 【解析】:
第8题【阅读理解】
阅读理解
Helen Keller was a bright and beautiful girl. At the age of six months she could already say a few words. But before she was two years old, she was badly ill. She could not see or hear, and soon she could not even talk.
When she was six, her parents invited a teacher for her. With the help of the teacher, she began to see and hear the world around her through her hands. She learned to read the books for the blind(盲人). The teacher took Helen for long walks, and told about all the beautiful things. Helen tried to learn. She also learned how to swim and ride a horse.
After she grew up, she became a famous writer in America. Her first and famous book is The Story of My Life. Her story encouraged(鼓励)many blind and deaf people.
根据短文内容判断正误(T/F)。
Helen Keller could already say a few words at the age of six years old.
Helen couldn’t see or hear later because she was badly ill.
4 / 13
相关推荐: