第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2017高考(新课标)英语二轮专题复习_专题强化训练_专题五_短文改错_Word版含答案

来源:用户分享 时间:2025/11/23 13:06:43 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

.. ..

专题五 短文改错

训练1

A

At present,I am extreme happy because I am doing what I like.As a senior three student,I study hard every day and live it at the full.It feels like good to study hard with my determining classmates to fulfill our dreams.When I recalled the happy things happened to me,the experience of my receiving the scholarship in middle school topped it all.It was a time when my family is going through financial difficulties.So I made up my mind to win the scholarship,hoped to lighten my parents' financial burden.After making tons of painstaking effort,I succeeded.At the ceremony,my mum was the most poorly-dressed woman,and with the brightest smile on her face.

答案:

At present,I am

extreme

happy because I am doing what I

extremely

like.As a senior three student,I study hard every day and live atdeterminingit the full.It feels good to study hard with my todeterminedclassmates to fulfill our dreams.When I recalled the happy things happened to me,the experience of my receiving the scholarship itin middle school topped all.It was a time when my family themis

going through financial difficulties.So I made up my mind to was

hoped

win the scholarship, to lighten my parents' financial

hoping

.. .. ..

.. ..

burden.After making tons of painstaking

effort

,I succeeded.At

efforts

and

the ceremony,my mum was the most poorly-dressed woman, yet/butwith the brightest smile on her face.

B

On September 29,the students in our class paid visit to China Science and Technology Museum.At 8:00,we leave for China Science and Technology Museum by school bus.At 8:30,a guide introduced them to us briefly and told us how we should pay attention to during our visit.Ten minutes later,we were divided into five groups but began our separate visit.Some students took notes carefully as if they visited.All the students were amazing at the rapid achievements in science and technology.Three hours had gone by after we knew it.At 11:30,we returned to our school.This visit not only broadened my outlook but also aroused my greatly interest in science and technology.

答案:

On September 29,the students in our class paid visit to leaveChina Science and Technology Museum.At 8:00,we for China

leftScience and Technology Museum by school bus.At 8:30,a guide themhow

introduced to us briefly and told us we should pay itwhatattention to during our visit.Ten minutes later,we were divided butvisit

into five groups began our separate .Some students andvisitstook notes carefully as they visited.All the students were

.. .. ..

.. ..

amazing

at the rapid achievements in science and

amazed

after

technology.Three hours had gone by we knew it.At 11:30,

beforewe returned to our school.This visit not only broadened my outlook but also aroused my technology.

C

This morning,I was jogging in the park when I caught the sight of a wallet on a bench.I picked up and checked the contents.Inside it,I found some money or a card with a phone number.Believe that the owner would be worried,I immediately tried the number.A man answered it in an amazing voice.Hearing that I had his wallet,he sighs with relief and told me he would return right away.Ten minutes late,the man arrived.After confirming he was an owner,I handed the wallet back to him.With his thumb up,he expressed his gratitude to me repeated.Seeing the smile on her face,I felt happy that I was able to help.

答案:

This morning,I was jogging in the park when I caught sight of a wallet on a bench.I picked up and checked the

orcontents.Inside it,I found some money a card with a phone andnumber.

Believe

that the owner would be worried,I immediately

Believing

greatly

interest in science and great

amazing

tried the number.A man answered it in an voice.Hearing amazedsighs

that I had his wallet,he with relief and told me he would

sighed

.. .. ..

.. ..

return right away.Ten minutes

late

,the man arrived.After later

an

confirming he was owner,I handed the wallet back to him.With

therepeated

his thumb up,he expressed his gratitude to me .Seeing

repeatedlyher

the smile on face,I felt happy that I was able to help.

his

D

When it comes to the TV,there will be different word in different people's minds.Some people think that watch TV is a good way to relax.Firstly,we can broaden our horizons or know more about the world by watching latest news and reports.Secondly,watching TV is a good way to kill our spare time.Finally,we can predict that may happen in the future and be prepared.

Therefore,every coin has its two sides.There is also disadvantages of watching TV.Not only do it do harm to our eyesight,but it also has a bad affect on our studies and everyday life.Definitely,TV plays a big role in our life.We should treat to it in a right way.

答案:

word

When it comes to the TV,there will be different in wordswatch

different people's minds.Some people think that TV is

watchingor

a good way to relax.Firstly,we can broaden our horizons know

andmore about the world by watching latest news and

reports.Secondly,watching TV is a good way to kill our spare

.. .. ..

2017高考(新课标)英语二轮专题复习_专题强化训练_专题五_短文改错_Word版含答案.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c8h5wh2hvlz207lq1bbd16zh7s4eqk601d35_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top