第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2017高考(新课标)英语二轮专题复习_专题强化训练_专题五_短文改错_Word版含答案

来源:用户分享 时间:2025/11/24 6:29:55 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

.. ..

Luckily,things

has

changed.Rubbish is always put into have

atEverybody

dustbins.People are friendly animals.

to/towardsNobodyhappily

smokes in the woods.All these changes make us .As

happystudent,I think we should know it's our duty to protect the environment.Let's change our behaviour when we travel.

训练3

A(导学号59430108)

Dear Friend,

As you got up this morning,I watched you and hoped you would talk to me,asked my opinion or thanking me something good that happened in your life yesterday.But I noticed you were too busily.I waited again.When you ran around the house getting ready I knew it would be a few minutes for you to stop and say a hello,but you were too busy.At one point you have to wait fifteen minutes with nothing to do except sitting in a chair.Then I saw you jump to your foot.I thought you wanted to talk to me and you ran to the phone and calling a friend.

Love always.

Your Friend,

Jesus

答案: Dear Friend,

As you got up this morning,I watched you and hoped you would askedtalk to me, my opinion or thanking me something good that

askinghappened in your life yesterday.But I noticed you were too

.. .. ..

.. ..

busily

.I waited again.When you ran around the house getting ready busy

it

I knew would be a few minutes for you to stop and say

therehave

hello,but you were too busy.At one point you to wait fifteen

hadsitting

minutes with nothing to do except in a chair.Then I saw

sitfootand

you jump to your .I thought you wanted to talk to me you feetbutran to the phone and

Love always.

Your Friend,

Jesus

B

Recently,I got package notice from the post office.I was not expecting a package.I thought,“Oh no,it's probably a package from some companies that I will not want.But I will have to go to the trouble of send it back.” Late that day a good friend mentioned to me that I should be getting anything in the mail from him.Well,my attitude on the package waiting for me at the post office change immediately.Because I now knew who had been sent it!I went to the post office as soon as I could.I was delightful to get a set of stainless steel pots from my friend.

答案:

Recently,I got package notice from the post office.I was not expecting a package.I thought,“Oh no,it's probably a package from some

companiesBut that I will not want. I will have to go companySo

calling

a friend.

called

.. .. ..

.. ..

to the trouble of

sendLate

it back.” that day a good friend

sendingLater

anything

mentioned to me that I should be getting in the mail

somethingon

from him.Well,my attitude the package waiting for me

towards/tochange

at the post office immediately.Because I now knew who had

changedsent it!I went to the post office as soon as I could.I was delightful

to get a set of stainless steel pots from my friend.

delighted

C

It was an unusual cold day.Spring had arrived and everything was alive with colour.So a cold front had brought winter's cold back.I sit with two friends by the window of restaurant just off the corner of the town square.The food were especially good that day.As we talked,my attention was drawn outside,across the street.There,walking into town,was a man which appeared to be carrying all his goods on his back.She was carrying a well-worn sign,reads “I will work for food.” My heart was sank.We continued with our meals,but his image lasted in my mind.

答案:

unusual

It was an cold day.Spring had arrived and unusuallyeverything was alive with colour.

So

a cold front had brought But

sit

winter's cold back.I with two friends by the window of

satwere

restaurant just off the corner of the town square.The food was

.. .. ..

.. ..

especially good that day.As we talked,my attention was drawn outside,across the street.There,walking into town,was a man whichShe

appeared to be carrying all his goods on his back. was whoHereadscarrying a well-worn sign, “I will work for food.” My

readingmeals

heart sank.We continued with our ,but his image lasted in

mealmy mind.

D

When I was seven years old and my sister were only four,our father was killed in an automobile accident just two week after his twenty-seventh birthday.Mum was

disappointing.Although we were really so young to understand what was going on,but I knew life would never be quite the same.We had a nice home,plenty of that we needed,but we miss our father.About every evening we would go to our grandparent's house for visit.My grandmother had begun working part time at Kentucky Fried Chicken.His boss was a nice young man named Charles which got to know my mother and fell in love with her later.

答案:

were

When I was seven years old and my sister only four,

wasweek

our father was killed in an automobile accident just two weeksafter his twenty-seventh birthday.Mum was

disappointingso

.Although we were really young to understand

disappointedtoowhat was going on, I knew life would never be quite the same.We

.. .. ..

2017高考(新课标)英语二轮专题复习_专题强化训练_专题五_短文改错_Word版含答案.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c8h5wh2hvlz207lq1bbd16zh7s4eqk601d35_3.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top