教学资料范本 浙江高考英语一轮复习第一部分基醇点聚焦Unit3Computers知能演练轻松闯关新人教版必修2 编 辑:__________________ 时 间:__________________ 1 / 7 Ⅰ 阅读理解 A (20xx·浙江名校协作体考试)Four years ago,we asked ourselves:What if we could create a shopping experience with no waiting in line and no checkout? Or could we create a physical store where customers could simply take what they want and go? Our answer to those questions is Amazon Go,where you could experience the idea of “just walk out shopping”. Amazon Go is a new kind of store with no checkout required.We created the world’s most advanced shopping technology,so you never have to wait in line.With our “just walk out shopping” experience,simply use the Amazon Go app to enter the store,take the products you want,and go!No lines,no checkout. Our checkout-free shopping experience is made possible by the same types of technologies used in self-drivin,sensor fusion,and deep learning.Our “just walk out technology” automatically detects when products are taken from or returned to the shelves and keeps track of them in your virtual cart.When you’re done shopping,you can just leave the store.Shortly after,we’ll charge your Amazon account and send you a receipt. We offer delicious ready-to-eat breakfast,lunch,dinner,and snack options made fresh every day by our on-site chefs and favorite local kitchens and bakeries.Our selection of foodstuff ranges from bread and milk to cheeses and locally made chocolates.You’ll find well-known brands we love,plus special finds we’re excited to introduce to customers.For a quick home-cooked dinner,pick up one of our chef-designed Amazon Meal Kits,and you can make a meal for two in about 30 minutes. Our roughly 1,800-square-(紧凑的),so busy customers can get in and out fast.It is located at 2131,7th Ave,Seattle,WA,on the corner of 7th Avenue and Blanchard Street.All you need is an Amazon account,a supported smartphone,and the free Amazon Go app. Amazon Go is currently only open to Amazon employees in our testing program,and will be open to the public soon. 【解题导语】 本文是一篇说明文,主要介绍了有关Amazon Go便利店的一些信息。 1.From the passage,we can learn that Amazon Go________. A.is a checkout-free store B.sells all kinds of goods C.is open to the public 2 / 7 D.uses unknown technologies A 解析:细节理解题。根据第二段第一句可知,Amazon Go便利店无需在收银台结账,故A项正确。 2.What is mainly discussed in Paragraph 3? A.When Amazon Go charges. B.How Amazon Go works. C.Where Amazon Go lies. D.What Amazon Go sells. B 解析:段落大意题。通读第三段可知,该段主要介绍了无人收银的技术原理,即类似于无人驾驶汽车的技术;还介绍了顾客付款的技术原理。据此可知,该段主要介绍Amazon Go便利店的运作原理,故B项正确。 3.Customers pay for the products from Amazon Go by________. A.paying cash at the counter B.walking out of the store C.using their Amazon accounts D.scanning smartphones when leaving C 解析:细节理解题。根据第三段最后一句“Shortly after,we’ll charge your Amazon account and send you a receipt.”可知,在顾客离开后,Amazon Go会通过亚马逊账户收取顾客的费用,故C项正确。 4.The main purpose of the passage is to ________. A.encourage people to shop online B.advise people to work for Amazon C.inform people of a new concept store D.tell people of the shopping experience C 解析:写作意图题。通读全文可知,本文主要介绍了一种新形式的零售便利店Amazon Go,介绍了该便利店的运作过程、技术原理、地理位置、即食食品服务等。故C项正确。 B (20xx·金华十校高三调研)Social networks are a big part of nearly every teenager’s life in this day and age. Many teens have QQ, WeChat, or Weibo but little do a lot of teens know that they can be held responsible for everything they post for the rest of their lives. Everything you post online is part of a digital footprint that can always be traced(追踪) back to you. That includes every post, even every like you’’ right to keep all of these documents that you believe to have been deleted or hidden. whether it is good or bad,what you post If you think you are safe from Servite finding out about one funny consequences. 3 / 7
相关推荐: