第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2019-2020学年高一英语人教版必修2练习:Unit 2 Section Grammar Word版含解析

来源:用户分享 时间:2025/10/16 17:31:42 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

Section Ⅲ Grammar

课后篇巩固提升

一、单句语法填空

1.The child (take) to the hospital by his mother tomorrow. 答案will be taken 2.The old house which has a history of 100 years in my hometown (rebuild) next month.

答案will be rebuilt 3.I (praise) if I finish the work within one week. 答案shall be praised 4.The students (not allow)to leave if they don’t have their teachers’ permission.

答案will not be allowed 5.Some new computers (send)back to the factory tomorrow. 答案will be sent 6.The water (pollute)further unless the government takes action. 答案will be polluted 7.If I (give)enough time,I’ll go to Japan for my holiday. 答案am given 8.The problem (solve)if you really understand it and find the right method. 答案will be solved 二、单句改错

1.A speech on how to learn English well will be given us all in our school hall this afternoon.

答案在us前加to

2.The mistakes in the exercises will be cross by the teacher.

答案cross→crossed

3.The meeting will be held until next Monday.

答案will→won’t或去掉until

4.The book is very popular among the students,so it is sold well.

答案is sold→sells

5.The number of deaths from heart disease will be reduced greatly if people will be persuaded to eat more fruits and vegetables.

答案第二个will be→are

三、将下列句子变为被动语态

1.They will finish the work next Sunday.

答案The work will be finished by them next Sunday. 2.Mr Li will visit the Summer Palace tomorrow.

答案The Summer Palace will be visited by Mr Li tomorrow. 3.They will pay more to the athletes.

答案More will be paid to the athletes by them. 4.That country will host the 32nd Summer Olympic Games in 2020.

答案The 32nd Summer Olympic Games will be hosted by that country in 2020. 5.They will finish the job in three hours.

答案The job will be finished by them in three hours. 6.We will take good care of your boy when you are out.

答案Your boy will be taken good care of by us when you are out. 7.Where will they build the hospital?

答案Where will the hospital be built by them? 8.Will you allow your son to play computer games?

答案Will your son be allowed to play computer games(by you)? 四、将下列句子变为主动语态

1.His new book will be published next month by them.

答案They will publish his new book next month. 2.Can you tell me by whom this lecture will be given this afternoon?

答案Can you tell me who will give this lecture this afternoon? 3.These dictionaries won’t be taken out of the library again by you.

答案You won’t take these dictionaries out of the library again.

4.An exhibition of painting is going to be held at the art museum when he comes back from abroad.

答案He is going to hold an exhibition of painting at the art museum when he comes back from abroad. 5.The students are going to be examined on everything they have learnt this term by the teacher.

答案The teacher is going to examine the students on everything they have learnt this term. 6.Our homework will be finished this evening.

答案We will finish our homework this evening. 7.My computer will be repaired by my friend.

答案My friend will repair my computer. 8.Tomorrow the room will be cleaned by Tom.

答案Tomorrow Tom will clean the room. 五、阅读理解

A

(2018安徽安庆高一期中试题)

David Beckham was born in 1975 in London,at a place called Leytonstone.When he was a young boy,his greatest passion was in football.He played it whenever he had the chance.Sometimes he would go and watch a game with his friends.When David Beckham was 12 years old,he won the Bobby Charlton Soccer Skills award.This was an important step forward for this young boy,and it led him to go for a visit to a football training camp in Spain.As a boy he played for schools of Essex and also for his county team.

In 1991,he became a trainee with Manchester United.This meant that he could practice football as much as he wanted to and play for the highly successful Manchester United Youth Cup team and Under-21 team.In April,1995 he played his first football league game against Leeds Untied.During 1995 and

1996,David became a regular member of the team and Manchester United won in both football seasons,with David scoring many goals.

His goals made him a household name.In the first game of the 1996-1997 season,he scored a surprising goal from beyond the halfway line.Seeing the goalkeeper a little way out of his goal,Beckham became famous overnight.He continued to score astonishing goals,especially from free-kicks.The speed of one of his shots was timed at 157 kph.He also had the ability to make the ball go from left to right,or right to left,whenever he chose.Goalkeepers were never sure where the ball was going,and it regularly ended up in the goal.

1.Which word can take the place of the underlined word “passion” in Paragraph 1? A.Success. C.Prize. 答案B 解析词义猜测题。根据句中的greatest和下文的内容可知,此处指贝克汉姆对足球的爱好。故选B项。

2.The unusually surprising way that he scored goals . A.helped him to gain many prizes for Essex B.kept him playing for Leeds United

C.offered him the chance to join the national team D.made him popular and famous 答案D 解析细节理解题。根据第三段的“His goals made him a household name.”和“Beckham became famous overnight.He continued to score astonishing goals,especially from free-kicks.”可知,答案为D项。 3.Which of the following shows the right order of what Beckham experienced? a.Beckham played his first football league game. b.Beckham won the Bobby Charlton Soccer Skills award. c.Beckham played for Manchester United Youth Cup team. d.Beckham went to Spain to join a football training camp. e.Beckham played for the schools of Essex. A.e,d,a,c,b B.b,e,d,a,c C.e,b,a,d,c D.b,d,e,c,a 答案D 解析细节理解题。根据第一段可知,是b,d,e的顺序,根据第二段可知,是c,a的顺序。 4.The passage mainly talks about . A.how Beckham became a successful football player B.what abilities Beckham had to score so many goals

B.Interest. D.Skill.

2019-2020学年高一英语人教版必修2练习:Unit 2 Section Grammar Word版含解析.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c9nitt1yxtz3gyk618jsm0fvam2gysn007gk_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top