1
A . Influence of mass media on our lives. B . Profitability of mass media.
C . Mass media and its short history. D . Mass media and politics.
提交的答案:Mass media and its short history. 正确答案:Mass media and its short history.
题目详解:这篇文章的主题是大众传媒及其简单的历史。答案是[Mass media and its short history.]。 2. A . 1940s. B . 1920s. C . 1910s. D . 1930s.
提交的答案:1920s. 正确答案:1920s.
题目详解:文章中提到“It emerged in the 1920s...” 3. A . Film duplication. B . Record pressing. C . Printing. D . Television. 提交的答案: Printing. 正确答案:Television.
题目详解:文章在谈到大众传媒简要历史时提到了一些例子。据此可以排除不相干选项。答案是[Television.]。 4. A . People no longer read newspaper.
B . People can know everything.
C . People began to rely heavily on computer.
D . People can have access to large amount of information.
提交的答案:People can have access to large amount of information. 正确答案:People can have access to large amount of information.
题目详解:文章的最后一部分提到“any individual could have a means of exposure on the scale of mass media.”,答案是[People can have access to large amount of information.]。 1. A . Become very successful. B . Die.
C . Find it extremely difficult to get a job.
D . Become such people as George Bernard Shaw or Thomas Alva Edison. 提交的答案:Find it extremely difficult to get a job. 正确答案:Find it extremely difficult to get a job.
题目详解:听力中提到“without that, you are occupationally dead.”因此答案是 Find it extremely difficult to get a job. 2. A . A college diploma will help one to get a successful career more easily. B . After college education, one should not pursue further education.
C . After college education, one must have an MBA from a first-rate university.
D . After college education, the more one gets education, the less he will earn after graduation. 提交的答案: After college education, one should not pursue further education. 正确答案:After college education, one must have an MBA from a first-rate university. 题目详解:只有After college education, one must have an MBA from a first-rate university.是文章未提到的了。 3. A . English or history.
B . Anthropology or political science. C . Language or philosophy. D . Physics or chemistry.
提交的答案:Physics or chemistry. 正确答案:Physics or chemistry.
题目详解:文章作者的观点是除非你的博士读的是像物理,化学这样能够迅速应用在工商业上的专业,否则你的未来将会很黯淡。由此可知答案是Physics or chemistry. 4. A . Fruit sellers.
B . High school teachers. C . Waiters. D . Taxi drivers.
提交的答案:Fruit sellers. 正确答案:Fruit sellers.
题目详解:根据文中最后提到的内容,可知答案是 Fruit sellers. 1. A . Comparison. B . Contrast. C . Bias. D . Causality. 提交的答案:Contrast. 正确答案:Contrast.
题目详解:关于跨文化、跨国籍的婚姻话题,男女交谈一开始就有不同意见。男的认为是个好主意,女的则认为不合适,所以答案选 Contrast 。此题的关键是理解sound(合理的、好的)的意思。
2. A . Beyond a give-and-take policy
B . In the manner of each other's adaptation C . On a give-and-take policy D . Due to religious beliefs
提交的答案:On a give-and-take policy 正确答案:On a give-and-take policy
题目详解:夫妻间应该互相妥协,这是维持良好夫妻关系的根本。 3. A . before intermarriage B . after people get married C . until recently D . at the wedding
提交的答案:after people get married 正确答案:after people get married
题目详解:参见“It is only after marriage that the vast differences in the cultures begin to show”,可知[after people get married]符合题意。 4. A . Much suffering in children's minds B . Cultural shock C . A quick divorce
D . A big gap between parents and children 提交的答案: Cultural shock
正确答案:Much suffering in children's minds
题目详解:通婚或许会导致父母之间的巨大隔阂,它们的子女也许夹在中间受害,所以 Much suffering in children's minds 正确
1. A . An unusual person. B . An unusual school.
C . Why a specific school was established. D . A strange educational approach. 提交的答案:An unusual school. 正确答案:An unusual school.
题目详解:文章讨论的是一个学校的独特之处。因此答案是An unusual school. 2. A . Children should be treated with respect.
B . Children should be held responsible for their own actions. C . Children should be given as much freedom as possible. D . Children should be treated equally as adults.
提交的答案:Children should be given as much freedom as possible. 正确答案:Children should be given as much freedom as possible.
题目详解:文中提到他认为最重要的就是要给学生更多自由,因此答案是 Children should be given as much freedom as possible. 3. A . They will be punished severely.
B . They will be denied further education. C . They can stay away as they want. D . They will be sent back home.
提交的答案: They will be denied further education. 正确答案:They can stay away as they want.
题目详解:根据文中的叙述,可知在这个学校,上课并不是强制的事情,如果不想去也不会有任何严重的后果,可知答案是[They can stay away as they want.] 4.
搜索“diyifanwen.net”或“第一范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,第一范文网,提供最新幼儿教育宁波理工英语学习平台第三学期听力答案-1 全文阅读和word下载服务。
相关推荐: