第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

成人学位英语词汇语法模拟试题及答案

来源:用户分享 时间:2025/10/8 19:37:59 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

成人学位英语词汇语法模拟试题及答案

1. All __________ is a continuous supply of the basic necessities of life. A. what is needed B. that is needed C. for our needs D. thing needed 答案:B

2. Evidence came up__________ specific speech sounds are recognized by babies as young as six months old. A. which B. what C. that D. when 答案:C

3. The goals __________ he had fought all his life no longer seemed important to him.

A. for that B. for which C. for what D. of them 答案:B

4. Those were the soldiers __________ to save the town. A. whose responsibility was B. in whom there was a responsibility C. whose was the responsibility D. from whom the responsibility 答案:A

5. The person __________ you were talking to was an American. A. who B. whom C. which D. as 答案:B

6. Einstein was one of the greatest men __________ ever lived. A. who B. that C. whom D. he

答案:B

7.Most of the electronic devise of this kind, __________ manufactured or this purposes, are tightly packed. A. which is B. as are C. what are D. they are 答案:B

8. Scientists call Newton’s idea __________ gravitation reaches throughout the universe the law of universal gravitation. A. when B. which C. that D. where 答案:C

9. English words are not always spelt__________ . A. the way they sound B. the way they to sound C. the way they are sounding D. as they are sounding 答案:A

10. Snowdonia is a seashore city __________ you can enjoy yourselves much by visiting the local scenic spots. A. why B. which C. where D. so 答案:C

成人学位英语词汇语法模拟试题及答案.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c1d47z3dzjs25ui718xfz9x6b742s6901duo_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top