Researchers in human nutrition at the University of Otago have found that teenage boys who sleep less have more body fat when compared to girls,for whom lack of sleep has no noticeable effect on their body fat ratios.
The study of 386 boys and 299 girls aged 15 to 18 found that the average-sized 16-year-old boy weighing 69.5 kg and 176 cm tall,who slept for eight hours a day,had a waist size 1.8 cm bigger and 1.6 kg,or 9 percent,more body fat than the average-sized boy who slept 10 hours a day.
“The boys who slept eight hours a day would also have 1.8 kg more lean(bone and muscle) mass compared to the boys who slept 10 hours,but that’s only a 1.4 percent increase,compared to the 9 percent increase seen in body fat,”said lead researcher from the Department of Human Nutrition,Dr.Paula Skidmore.
“Our results suggest that for older teenage boys,making sure that they get enough sleep may help to maintain a healthier body.It seems to be that,within reason,the more sleep the better for boys,”Skidmore said in a statement Thursday. “It was unexpected that we did not find the same result in girls,who may actually be more aware of their diet and more in tune with a healthier lifestyle.” The researchers ruled out the effects of food choice and the number of screens,such as televisions,games and consoles,which the teenagers had in their bedrooms. 1.What’s the research really about? A.Boys and girls.
B.Food and weight.
D.Screens and fat.
C.Sleep and health. 答案 C
解析 主旨大意题。通读全文可知,本文是一项关于青少年睡眠时间的长短与身体健康关系的调查。故选C。
2.What’s the result of less sleep for teenage boys? A.A bigger waist and more fat in the body. B.An increase in weight and height. C.More concerned with their diet. D.A decrease in bone and muscle. 答案 A
解析 细节理解题。根据第三段中的“...who slept for eight hours a day,had a waist size 1.8 cm bigger and 1.6 kg,or 9 percent,more body fat than ...who slept 10 hours a day.”可知,一天睡八个小时的男孩和一天睡十个小时的男孩相比,腰围更宽,体内脂肪更多。故选A。
13
3.From the sixth paragraph we can infer that .
A.girls usually sleep less and have healthier lifestyles than boys B.the researchers expected to see the same result in girls C.people’s diet has a great effect on their health D.boys are usually lazier than girls 答案 B
解析 推理判断题。根据第六段中的“It was unexpected that we did not find the same result in girls...”可知,在女孩身上并没有发现同样的结果,这是没有预料到的,由此可推断B项符合题意。
4.Who would be the most pleased to hear the news? A.Teachers. C.Parents. 答案 D
解析 推理判断题。通读全文可知,调查研究的结果是:十几岁的男孩睡得越多反而更健康,由此可推断D项符合题意。
B
Dogs are able to help all sorts of people with disabilities live their lives.Now a man from the United Kingdom has made a dog-controlled washing machine so that dogs can help these people with their laundry too!
John Middleton of laundry company JTM invented the “Woof to Wash” washing machine that makes it easier for people with disabilities to get their clothes clean. Loading,starting,and emptying regular washing machines involves movements that most of us don’t think twice about and take for granted.But doing laundry can be difficult for people who have autism(孤独症),are blind,have learning disabilities,or have limited movement in their hands.
“We developed this machine because mainstream products with complex digital controls seldom meet the needs of the disabled users,”explained Middleton. “But then I saw a video from the charity Support Dogs,where a dog strips a bed and loads the washing machine.I was completely blown away and instantly thought I could invent a machine where the dog does everything.So I got in touch with Support Dogs and they loved the idea.They said it would be a huge help to their severely disabled users.”
With Middleton’s washer,support dogs of all shapes and sizes can be trained to load the clothes,bark to turn it on,and open the door with a push of a paw and
14
B.Girls.
D.Boys.
pull a string to unload the washing.
The dogs are currently being trained by Support Dogs,and,for now,they will only be available to the UK citizens with disabilities.
JTM’s website says that,“Plans are underway for this groundbreaking machine to improve the quality of life and independence for thousands of people with wide ranging disabilities across the UK.”
5.According to Middleton,the common washing machines . A.are designed for special purposes B.are completely controlled by themselves C.are produced digitally for people to use D.are difficult for the disabled to operate 答案 D
解析 细节理解题。根据第四段的“because mainstream products...the disabled users”可知,我们平时使用的洗衣机对于那些残疾人来说很不方便。
6.If the dog wants to empty washing machines,he should . A.bark to the machine B.open the door C.pull a string
D.bite a button on the machine 答案 C
解析 细节理解题。根据倒数第三段的“pull a string to unload the washing”可知,经过训练的狗,只要拽一根绳子就可以让洗衣机中的衣服出来。 7.What do we know about the “Woof to Wash” washing machine? A.Any dogs can be trained to operate it. B.It is widely sold in England at present. C.Dogs for it are being trained by John. D.It is designed especially for the dogs. 答案 A
解析 细节理解题。结合倒数第三段的“support dogs of all shapes and sizes can be trained to...to unload the washing”可知,任何狗,只要经过训练都可以使用这种新型的洗衣机。
8.The best title for the passage may be “ ”. A.A washing machine designed by a disabled person B.The dog-friendly washing machine
15
C.The latest washing machine in the world D.The machine specially designed for dogs 答案 B
解析 标题归纳题。本文主要介绍了一种新型的、专供残疾人使用的洗衣机,这种洗衣机可以利用狗来操作,从而大大地方便了残疾人。 Ⅱ.完形填空
My watch stopped working a few days ago.The band 9 without my noticing,causing it to fall to the floor while I was doing some 10 .As I stepped back to 11 some other clothes,I heard a terrible sound.I 12 the watch and saw its face had been cracked.I saw that it was beyond 13 and sadly threw it into the garbage. Strangely,though it is 14 ,I find that I have no wish to buy a new one. 15 it is because in this digital age clocks are 16 .They are on my wall,in my car,on my computer,and even on my phone.I even needn’t 17 my head if I want to see what time it is.
I think that the real reason, 18 ,is that as I grow older,my relationship with 19 itself has changed.While I feel as 20 as ever,time in this world has gone by too fast.The little baby boy I once rocked to 21 to my chest is now a 23-year-old man who is bigger than me.Young and 22 adults have now grown old,sickened and even 23 .Now I can see that time cannot be kept.It flows on and on and carries us with it in a river of 24 .The days go by,our hair turns 25 ,our skin becomes wrinkled,and our bodies wear out.Looking at our 26 cannot slow it down.All we can do is embrace it and 27 each day we are given.
So do your best to spend each 28 moment here with joy.Do your best to spend your days living,laughing,hugging,helping,praying and smiling.Do your best to spend your seconds here loving yourself,and others. 9.A.cut C.closed 答案 B
解析 根据空后的“causing it to fall to the floor”可知, 表带断了,故选B项。 10.A.exercising C.washing 答案 C
解析 根据后一句中的some other clothes可知,作者当时是在洗衣服。 11.A.fetch
B.broke D.stopped
B.reading D.cooking
B.find
16
相关推荐: