第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

人教版选修六Unit 2 Poems Learning about language课时作业

来源:用户分享 时间:2025/10/8 18:19:37 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

Unit 2 Poems Learning about language课时作业

Ⅰ.单句语法填空

1.I'm glad to hear that.Many congratulations(congratulate)on you. 2.He could not account for his foolish mistake. 3.Are you studying at a middle school attached(attach)to Beijing University? 4.This made top news in the surrounding(surround)countryside. 5.Some scarecrows in the fields can scare away birds,and animals. 6.In general,the present economic situation is good. 7.It takes time and patience(patient)to photograph wildlife. 8.She passed away in Shanghai on June 11,at the advanced age of 101. 9.He rushed into the room,excited(excite).

10.Can you give a description(describe)of your hometown? Ⅱ.完成句子

1.他一开门,一条狗就跑了进来。 The instant he opened the door,a dog ran in.

2.乒乓球是一项很有趣的运动,以致全世界的人都参加这项运动。 Table tennis is such an interesting game that people all over the world play it. 3.他们决定更换使用的材料。 They decided to change the material used. 4.他现在工作得多么努力呀! How hard he is working now! 5.他虽然年轻,却很有经验。 Young in year,he is old in experience. Ⅲ.微写作

用本单元词汇或句式完成写作任务 1.重要的时刻来了。

2.家庭聚会对我们来说非常重要。

3.汉字福被贴到门上。我们搭建装饰品和燃放烟花来吓走怪物“年”。 4.就我而言,我不能够平静下来。 5.节日的高兴难以描述。

【参考范文】

The important occasion came at last.Family gathering was important for all of us.The Chinese character Fu was attached to the door.We put up decorations and let off fireworks to scare away monster Nian.As far as I was concerned,I couldn't calm down.And the joy on the festival was beyond description. IV.阅读理解

February has long been a month of romance.With the sweet smell of roses in the air,romantic films hit cinemas and love stories fill newspapers and magazines.

On the 14th day,it is customary for a boy to take his girlfriend out to dinner,buy her flowers and chocolates,write poems,sing to her or even spell out her name with rose petals!

This is the scene that greets you on Valentine's Day,named after Valentine who was a priest in third century Rome.When the emperor decided that single men made better soldiers than those with wives,he banned marriage.

But Valentine continued to perform marriage ceremonies for young lovers in secret.When his actions were discovered,the emperor had him put to death.

While in prison,it is said that Valentine fell in love with the daughter of his prison guard.Before his death,he wrote her a letter,which he signed “From your Valentine”, an expression that is still in use today.

Valentine died for what he believed in and so was made a Saint,as well as becoming one of history's most romantic figures.

Nowadays,Valentine's Day wins the same popularity among Chinese young people.It is a time when students “don't want to be alone” according to Gao Shunjie,a student reporter for 21st Century Teens in Jinling High School,Nanjing.Some of her classmates are planning to make Valentine's cards for parents,teachers and friends.Others want to hold parties at which they will exchange small gifts and eat heartshaped cakes.The idea is to have fun and encourage people to share in the spirit of St Valentine.

【语篇解读】 二月作为浪漫的月份由来已久。在这个时节,空气中弥漫着玫瑰花的芳香,影院里放映浪漫的电影,而爱情故事在各种报刊上令人目不睱接。2月14日是情人节,你们了解情人节的由来吗?

1.Why is February a month of romance?

A.Because people will enjoy the pleasant feeling that the sweet smell roses bring them.

B.Because a lot of romantic films will be on show in February.

C.Because people can read a lot of love stories in newspapers or magazines. D.Because Valentine's Day is on the 14th February,when many romantic things will happen.

D [细节理解题。根据第二段可知,在2月14日这一天,男孩通常都要邀请女朋友共赴晚餐,还要为女朋友买花和巧克力,为她写诗,为她歌唱,所以二月份会有许多浪漫的事情发生。]

2.The emperor banned marriage,because he . A.was not satisfied with the marriage ceremonies held by priests B.thought a single man was better than a married man as a solider C.envied men marrying women D.thought marriage was evil

B [细节理解题。根据第三段最后一句可知,罗马皇帝认为单身男人比有妻子的男人更适合当兵打仗,于是他下令禁止结婚。]

3.If a girl receives a letter at the end of which “From your Valentine” is signed,the letter is written by . A.a man also called Valentine B.her pet called Valentine

C.her boyfriend who is also called Valentine D.her lover

D [推理判断题。根据第五段可知,瓦伦丁给狱卒的女儿写了一封信,信中他签上了“来自你的瓦伦丁”。这一措辞沿用至今。据此可以推断,在信尾签有“来自你的瓦伦丁”的应当是女孩子的爱人。]

4.The purpose of the passage is to tell us .

搜索更多关于: 人教版选修六Unit 2 Poems Learning ab 的文档
人教版选修六Unit 2 Poems Learning about language课时作业.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c25v2v07it74n7xz5eecp3x5if1klmb00avk_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top