第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

北京市旅游饭店英语等级考试学习资料

来源:用户分享 时间:2025/10/8 21:02:55 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

W: Good morning. Can I help you?

M: Yes. I want to stay here one more night.

Q: What do we know about the man?

(答题)

A. He wants to extend his stay.

B. He is checking in.

C. He is checking out.

D. He is getting some information.

答案:A

Part C 短文

(听录音)

Welcome to the Grand Hotel. To make your stay as enjoyable as possible, we hope you will use our hotel facilities to the full. Breakfast is served in the dinning-room from 8 to 9 a.m. But if you want your breakfast brought to your room at any time after 7 a.m., please fill out a card and hang it outside on your doorknob. Lunch is served from 12 to 2:30 p.m. and dinner from 7:30 to 9:00 p.m.. Hotel room service operates 24 hours. Hotel bar is open from 12:00 to 2:30 p.m. and 7:00 p.m. to 1:00 a.m.. Hotel shop is on the first floor at the right side of the lobby, which is open from 9 a.m. to 5:30 p.m..

Now do questions 1 to 5:

1. What service in the hotel is it that operates around the clock?

2. When is the hotel bar open?

3. What would you have to do if you want a snack at 11:00 p.m.?

4. Which of the following is NOT true?

5. What did the passage say about the hotel shop?

(答题)

1. A. Hotel bar B. Hotel room service

C. Hotel shop D. Hotel laundry service

2. A. It opens from 12:00- 2:00 p.m. and 7:30 p.m.-1:00 a.m..

B. It opens from 12:30-2:30 p.m. and 7:00 p.m.-1:00 a.m..

C. It opens from 12:00-2:30 p.m. and 7:00 p.m.-1:00 a.m..

D. It opens from 12:30-2:00 p.m. and 7:00 p.m.-1:00 a.m..

3. A. Go to the hotel shop.

B. Hang a message outside your door.

C. Go to the hotel bar.

D. Call hotel shop assistants.

4. A. You can have your breakfast in your room.

B. Room service is very convenient.

C. Lunch is served from 12:00 to 2:30 p.m..

D. Hotel bar service opens 24 hours.

5. A. It’s on the second floor.

B. It’s on the left side of the lobby.

C. It’s open round the clock.

D. It’s open from 9:00 a.m. to 5:30 p.m..

答案:1. B 2.C 3.B 4.D 5.D

第2部分 阅读理解

Text A

In order to see that all the activities of the hotel run smoothly and efficiently, the manager carries out routine spot checks, often on a daily basis, of different aspects of the hotel’s operation. He also

北京市旅游饭店英语等级考试学习资料.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c29r3y7l9ez0wk4t3w2e2_6.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top