第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2018版高考英语大一轮复习第1部分模块复习方略Unit5Travellingabroad课时作业新人教版选修7

来源:用户分享 时间:2025/10/29 12:15:13 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

difficulties and didn’t lose heart and made an attempt 5_________(find) another job. It was his friend Mr Smith6________helped him out.7_______(eventual)he got a 8_________(good)job than ever before.Without Mr Smith,he would be in trouble noHe has made up his mind 9_______(do)whatever he can 10________ return for his help in the future.Unit 5 Travelling abroad

(时间:45分钟 满分:100分)

Ⅰ.单句语法填空

1.Being_occupied/To_be_occupied (occupy) with work should not be the reason for treating one's neighbours as strangers.

2.It is recommended that you (should)_set (set) aside a few minutes every day to communicate with your family.

3.To our great surprise,the disabled person made a requirement that he (should)_be_received (receive) as a volunteer.

4.It was dark and little Anne couldn't find her way home.She really didn't know what to_do(do).

5.It is the second time that I have_visited(visit) the small village. 6.—I'd like to go on a journey to Africa because I can see a lot of wild animals there.

—Yes,it's a region abundant (abundance) in wildlife.

7.—Tom,it is time that you washed/should_wash(wash) your own clothes. —I'd rather you did that for me just like before.

8.As far as I'm concerned,she has all the right qualifications(qualify) for the job.

9.It is_acknowledged (acknowledge) that wealth doesn't necessarily mean happiness.

10.There were a lot of people at the party,many of whom I had known for years. Ⅱ.单句改错

1.I was feeling a bit nervous because it was the first time that I have given a speech on my own.have→had

2.There are so many applicants,so it is out of question that they will offer me the chance.question前加the

3.In trouble,good company helps to keep up with your spirits.去掉with 4.“You can't judge a book by its cover,” which the old saying goes.which→as 5.He has got used to live in the remote mountainous village without any modern conveniences.live→living

6.It is recommended that we must be prepared for the possible trouble.must→should或去掉must

Ⅲ.阅读理解

difficulties and didn’t lose heart and made an attempt 5_________(find) another job. It was his friend Mr Smith6________helped him out.7_______(eventual)he got a 8_________(good)job than ever before.Without Mr Smith,he would be in trouble noHe has made up his mind 9_______(do)whatever he can 10________ return for his help in the future.Family movie night gets a bit more complicated when your child enters her teen years.As a parent,you want to engage your teen while still exposing her to age-appropriate content.This can be a hard line to walk,but there are some classic films which are sure to be a hit with both you and your teen.Watching them together may even spark some conversations between you.

Stand by Me

This 1986 film was an instant classic.Following the friendship of a group of young boys in search of a missing teenager,StandbyMe is told in the narrative of an adult author looking back.It should help spark a conversation with your teen about death,and how far they would go for their friends.

Now and Then

Released in 1995,NowandThen is a great movie to watch with your teen daughter.Showing the lifelong friendship between 4 girls,this film cuts back and forth between the summer when they were 12 and the present day,when they are now all adults.First crushes are explored,as well as parents divorcing and learning how to rely on both yourself and your friends.Teen girls are sure to relate to this movie,as well as the music.

The Sandlot

This 1983 movie about a group of boys enamored (爱好) with the sport of baseball is sweet enough to be appropriate viewing for your teen.With themes surrounding conquering fears and pursuing dreams,it is sure to get your teen thinking.The friendships also run strong in this film.

Dirty Dancing

A true classic,DirtyDancing has been a favorite among teen girls since its release in 1987.Following the budding romance between the good girl Baby and the bad boy Johnny,there is more to this movie—and its characters—than to meet the eye.Growing up and finding yourself is a theme which remains throughout

DirtyDancing,as Baby struggles to figure out what it is that she wants and what

she needs to do to achieve it.From beginning to end,her transformation will be a good conversation starter for you and your daughter as she struggles to gain her own independence.

语篇解读 本文是一篇应用文,介绍了父母可以和孩子一起看的四部电影。 1. The film about a group of young boys in search of a missing teenager was released in________.

difficulties and didn’t lose heart and made an attempt 5_________(find) another job. It was his friend Mr Smith6________helped him out.7_______(eventual)he got a 8_________(good)job than ever before.Without Mr Smith,he would be in trouble noHe has made up his mind 9_______(do)whatever he can 10________ return for his help in the future.A.1983 C.1987

B.1986 D.1995

B [细节理解题。根据文章Stand by Me部分的内容可知这部电影是1986年发行的。] 2. Which film will help parents encourage their teens to follow their dreams? A.StandbyMe C.TheSandlot

B.NowandThen D.DirtyDancing

C [细节理解题。由文章The Sandlot部分的内容可知这部电影是有关追逐梦想的。] 3. What the four films have in common is that they are all about teenage________. A.life C.sports

B.friendship D.love

A [推理判断题。由文章对四部电影的介绍可以推断出这四部电影的共同之处都是有关青少年生活的,友谊、运动和爱都只是其中的一部分。]

4. Teenage girls would prefer to watch________. A.StandbyMe and NowandThen B.TheSandlot and DirtyDancing C.StandbyMe and TheSandlot D.NowandThen and DirtyDancing

D [细节理解题。由文章Now and Then部分和Dirty Dancing部分可知这两部电影是有关青春期女孩子的故事,女孩子更愿意观看,所以D项是答案。]

Ⅳ.完形填空

I love a good murder mystery.It is so __1__ to watch or read an exciting and interesting detective story and try to solve the __2__ yourself.Agatha Christie is undoubtedly queen of the detective story considering she __3__ over eighty books.Many people have fallen in love with her __4__—Hercule Poirot,a famous Belgian detective and Miss Marple,an old lady who is also an amateur __5__.

As I am a big __6__ of Agatha Christie,I was excited to __7__ her house in Devon called Greenway.I travelled to her __8__ by steam train.We went through a dark tunnel and there was lots of smoke.It was a __9__ setting for a murder like in her famous novel MurderontheOrientExpress.__10__ ,all the passengers arrived safely!

After a pleasant walk through the woods,I __11__ the splendid house.I did a tour and I loved seeing where she wrote her __12__ .Many first editions were on display in a revolving (旋转的) bookcase.However,my __13__ part of the

2018版高考英语大一轮复习第1部分模块复习方略Unit5Travellingabroad课时作业新人教版选修7.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c2gghi66gb24vbt01gdv99bpag891im003z4_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top