作业文件: 内容: 4.ECT
Directions: Translate the English sentences into Chinese.
1.When someone does something for you, no matter how small and no matter whether he is superior or inferior, it is proper to say “Thank you” to him.
2.The boy, whose life revolved around his brother, had no difficulty working out what he should do to please him. 学生回答:
1.答案:每当有人帮助你,不论事情大小,无论他地位高低,你都应对他说声“谢谢”。 2.答案:这个男孩的生活天天围着哥哥转,完全明白做什么来使哥哥高兴。 答案:
1.答案:每当有人帮助你,不论事情大小,无论他地位高低,你都应对他说声“谢谢”。 1.When so
2.答案:这个男孩的生活天天围着哥哥转,完全明白做什么来使哥哥高兴。 2.The boy,
unit two,band3 作业文件: 内
容
:
Directions: In this part, you will have 15 minutes to go over a passage quickly
and read ten statements after it. For statements1-10, write T (for True) if the statement agrees with the information given in the above paragraph(s);
F (for False) if the statement contradicts the information given in the above paragraph(s);
N (for Not given) if the statement is not given in the above paragraph(s);
She
Wanted
to
Teach
A railroad was being built all the way down the east coast off Florida, from Jacksonville to Miami and Negro workers were employed because they were cheap. A great many of them were in Daytona. Most of them had children. They were living in shacks worse than those in the Terry in Augusta. The children were running wild in the streets. Mary Bethune seemed to hear
a
voice
say,
“What
is
the
place?
Build
your
school
there.”
Her husband, Albertus, wasn’t so sure about her school. He thought Palatka was a pretty good place for them to live. Mary listened but she never gave up her idea. She knew that if she
went
to
Daytona,
Albertus
would
come
too.
One day she begged a ride for herself and her little boy with a family that was going to Daytona. It was only seventy miles away. But in 1904 the sand was deep on Florida roads.
Practically no one had an automobile — certainly not the poor family that gave Mary and little Albert a ride. So it was three dusty days after they left Palatka before they reached Daytona. There Mary hunted up the only person she knew, and she and little Albert stayed with this friend
for
a
few
days.
As she had done in The Terry in Augusta, Mary walked up and down the poor streets of Daytona. She was looking for two things — a building for the school she was determined to start
and
some
pupils
for
that
school.
After a day or two, she found an empty shack on Oak Street. She thought this would do. The owner said she could rent it for $11.00 a month. But it wasn’t worth that much. The paint had peeled off, the front steps wobbled (摇晃) so that she had to hang onto the shaky railing to keep from falling, the house was dirty, it had a leaky roof. In most of the windows the panes of
glass
were
broken
or
cracked.
Eleven dollars a month! Mary said she only had $1.50. She promised to pay the rent as soon as she could earn the money. The owner trusted her. By the time she was sure she could have the building, she had five little girls from the neighborhood as her pupils. What a school! A rickety old house and five little girls! The little girls pitched in and cleaned the house. The neighbors helped with scrubbing brushes, brooms, hammers, nails, and saws. Soon the cottage could be lived in, but there were no chairs, no tables, no beds. There was no stove. However, there were no pots and pans to cook in, even if there had been a stove. Mary set about changing these things. She found things in trash piles and the city dump. Nobody but Mary would have thought of making tables and chairs and desks from the old crates she picked up and brought home. Behind the hotels on the beach she found cracked dishes, old lamps, even some old clothes. She took them home too. Everything was scoured and mended and used. “Keep things clean and neat” was her motto then; and as long as she lived
the
pupils
in
her
school
had
to
live
up
to
that
motto.
Her little pupils had no pencils. They wrote with pieces of charcoal made from burned logs. Their ink was elderberry juice. What good was ink or a pencil if there was no paper to write on? Mary
took
care
of
that
too.
Every time she went to the store to get a little food, or a few pots and pans, she had each article wrapped separately. The pieces of wrapping paper were carefully removed and smoothed out. The little girls used this paper to write their lessons with their charcoal pencils. She needed a cookstove very badly but she couldn’t pay for one. What should she do? Her little her,
Mary
and Mary
“Thanks,”
turned I
don’t
to need
pupils
had “Can Mary read
the said
go. it.
Would
to
have you said, letter
the “You’re
you
to warm
food. read?” “Yes.” her. mother. welcome.” want
it?”
Unexpectedly, the problem was solved for her. One day a wrinkled old white neighbor said to
“Then will you read me this letter from my son? I can’t find my glasses”
The old woman stood by her open door and thought a moment. Then she said, “I got an old cookstove
Statements
1. According to the passage, we know that a railroad was under construction and
it would connect Jacksonville with Miami. 2. The children of the Negro workers couldn’t attend school because Negroes had low social status. 3. Mary’s husband, Albertus, was in favor of her idea of going to Daytona. 4. Mary and little Albert took a car and reached Daytona three days after they left Palatka. 5. Mary was making preparations for her school. 6. The empty shack on Oak Street was in poor condition. 7. We can infer that Mary succeeded in renting the shack from the owner and she enrolled five girl students. 8. Mary couldn’t find a solution to furnish her school with tables, chairs and desks.
9. Mary’s pupils used elderberry juice to write with because they preferred it to ink.
10. An old woman offered an old cookstove to Mary and Mary solved her problem unexpectedly.
学
T N F F T TT F F T 答T N F F T T T F F T
unit two,band3 作业文件: 内容: II.CVB
Directions: Choose the best answer to complete each of the following sentences.
1. Ten years of working in the company enabled him to afford a house of _____ size. A) model B) modest C) moderate D) mild
2. Some of the most efficient refrigerators _____ 70 percent less electricity than traditional models.
A) exhaust B) absorb C) resume D) consume
案
:
生
回
答
:
3.The bottom chart shows the _____ of personal debt to personal income. A) rate B) ratio C) ration D) percentage
4. Johnson has made up his mind to _____ himself to five cigarettes a day. A) confine B) restrain C) restrict D) constrain
5. They say they expect the meeting to have a marked _____ on the future of the country. A) affect B) impression C) impact D) weight
6. In order to maintain physical well being, a person should eat wholesome food and get _____ exercise.
A) abundant B) sufficient C) efficient D) excessive
7. The policy was agreed by the committee, but only in a _____ form. A) converted B) transformed C) modified D) transferred
8. These articles have been carefully ____ according to the style. A) selected B) chosen C) picked D) elected
9. It’s good to know that quite a few popular English expressions actually _____ from the Bible.
A) acquire B) deprive C) result D) derive
10. It’s unwise to ____ between husband and wife. A) interrupt B) disturb C) interfere D) upset
11. The workers were very _____ in their demands, and asked only a 10-percent raise of wages.
A) mild B) modest C) moderate D) middle
12. Night telepnone _____ are usually cheaper than those during day time. A) rates B) ratios C) rations D) percentage
13. It is foolish _____ to believe anything she says, for she is never honest. A) abundant B) sufficient C) efficient D) enough 学生回答:
CDBCCBCADCBAD 答案:
CDBCCBCADCBAD
unit two,band3 作业文件: 内容: III.WB
Directions:Fill in the blanks with the appropriate word forms of the words given in the
相关推荐: