第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

电科20春《大学英语2(本科)》在线作业2答卷【标准答案】

来源:用户分享 时间:2026/9/4 3:51:27 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

20春《大学英语2(本科)》在线作业2 试卷总分:100 得分:100

一、单选题 (共 25 道试题,共 100 分)

1.— Unbelievable! I have failed the driving test again! — ____________________ This is not the end of the world. A.No problem. B.Good luck C.Go ahead. D.Cheer up 答案:D

2.Tom was very happy when his parents told him that they _____ back to America soon. A.would come B.will come C.is coming D.are coming 答案:A

3.— That’s a beautiful dress you have on! — ____________________ A.You can have it.

B.Sorry, it’s too cheap. C.See you later.

D.Oh, thanks. I got it yesterday. 答案:D

4.They took ________ measures to prevent poisonous gases from escaping in the chemical plant. A.influential B.fruitful C.effective D.beneficial 答案:C

5.\out.\

A.I would rather not B.I would better not C.I had not better D.I had better not to 答案:A

6.She is one of the newest film stars from America and has many fans, ________ in Europe.

A.specifically B.specially C.particularly D.partially 答案:C

7.Please return in an hour. I’ll be ready _____ then. A.till B.on C.by D.at 答案:C

8.\Beijing a week already.\A.would have seen B.will have seen C.must see

D.must have seen 答案:D

9.John ______ go to the post office this morning, but he didn't. A.was supposed to B.supposed to C.supposed

D.is supposed to 答案:A

10.Very ___ he will forget all about it. A.probable B.possible C.likely D.like 答案:C

11.— Would you like another slice of Christmas cake? — _______ I’m full. A.Yes, please. B.Why not?

C.Nothing more. D.No more, thanks. 答案:D

12.I can’t find the key _____the door. Maybe I lost it. A.with

B.to C.of D.for 答案:B

13.It was not until then that I came to know knowledge ____only from practice. A.would come B.had come C.comes D.came 答案:C

14.—Let’s have a picnic by the West Lake. — ___________ A.You’re lucky. B.That’s all right. C.Never mind. D.Good idea. 答案:D

15.— I think he is a good lecturer. — ____________________ A.Yes. It’s a good idea. B.Sorry, it doesn’t matter. C.So do I.

D.I don’t mind. 答案:C

16.The middle aged man was seen ____out of the house on the afternoon of the murder. A.to come B.have come C.come D.came 答案:A

17.I needn't have taken a taxi. I______, it was only a hundred meters. A.should walk B.ought to walk C.could walk

D.could have walked 答案:D

18.\A.you wouldn't

B.you won’t C.you didn't D.you can't 答案:A

19.\you don't want to.\A.wouldn't B.shouldn't C.needn't D.mustn't 答案:C

20.Shall we sit up here on the grass or down there near the water? A.Yes, we like these two places. B.Sorry, I don’t like neither.

C.I’d rather stay here if you don’t mind. D.Certainly, why not? 答案:C

21.I ____________to the cinema a lot, but I never get the time now. A.used to going B.used to go

C.am used to going D.am used to go 答案:B

22.The teacher says that Xiao Yu ______ work harder. A.would rather to B.will have to C.has rather D.has better 答案:B

23.He ______ more than 5000 English words when he entered the university. A.would have learned B.learned C.has learned D.had learned 答案:D

24.I don’t know why she avoids _______ her opinion on the subject. A.to give B.to be given

C.giving

D.being given 答案:C

25.It was decided to ________ the search when there was no hope of finding the missing girl alive. A.take up B.ring up C.keep off D.call off 答案:D

电科20春《大学英语2(本科)》在线作业2答卷【标准答案】.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c39uma1of2a6ksx797jw59jajr88l5800wy7_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top