第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

[师说]高一人教版英语必修一练习:Unit 2 English around the world 3 Word版含答案[ 高考] - 图文

来源:用户分享 时间:2025/11/5 19:01:28 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

专业文档

3.Why do American travelers prefer staying at bed-and-breakfast inns?

A.It is like visiting someone's home. B.The money they spend there is much less.

C.They can meet local families. D.All of the above. 4.Staying at the bed-and-breakfast

inns, ________.

A.the travelers needn't pay anything B.the travelers don't have to pay for the telephone or television

C.the travelers can meet and talk with the local people

D.the owners will show the travelers around the area

5.Which is TRUE according to the passage?

A.European and American vacationists like staying at bed-and-breakfast inns.

B.All Americans enjoy traveling. C.These bed-and-breakfast inns are

all old historic buildings.

珍贵文档

专业文档

D.Staying at a bed-and-breakfast inn is just like at the traveler's home.

答案与解析:

1.解析:由第一段第一句知。 答案:C

2.解析:由第二段中In the past five to ten years, these bed-and-breakfast

places have become... States可知。

答案:C

3.解析:由最后一段可知。 答案:D

4.解析:由最后两句可知。 答案:C

5.解析:由第二段开头“Rooms for the night in private... for many years”可知。

答案:A Ⅴ.语法填空

As the single most popular form of travel for the independent traveler, fast,

珍贵文档

专业文档

economically the cheapest, __1__ a high __2__ (safe) record, the jet plane has revolutionized the travel industry. In 1900s,Jules Verne, made use of his great imagination to write “Around the world in 80 hours”, __3__ gives some idea of the revolution that the jet has brought about. __4__ (fortunate), despite its many advantages, there is one large negative to jet travel, which __5__ (ignore) until today. This is the huge amount of CO2 released during each flight. __6__ is possible that __7__ the world grows in knowledge and concern __8__ the damage that this release causes, __9__ cost of jet travel will rise. __10__(combine) with jet travel's dependency on oil, the age of cheap flights that we currently see might be limited.

Jet travel is a popular form of travel for its many advantages, but its harm to environment may raise its cost.

答案与解析:

1.解析:表示具有,带有。

珍贵文档

专业文档

答案:with

2.解析:名词修饰名词,意思是安全记录。区别safe record,表示记录是安全的,受到保护的。

答案:safety

3.解析:引导非限定性定语从句。 答案:which

4.解析:根据前后两句的逻辑关系可知。

答案:Unfortunately

5.解析:注意时间状语until today,用现在完成时的被动语态。

答案:has been ignored

6.解析:形式主语,真正的主语是后面的that...从句。

答案:It

7.解析:引导状语从句,意思是“随着……”。

答案:as

珍贵文档

专业文档

8.解析:表示“关注到……”是concern about。

答案:about

9.解析:对cost作限定,是飞机旅行的费用。

答案:the

10.解析:作状语,与句子主语the age of cheap flights是被动关系,用过去分词。 答案:Combined

珍贵文档

[师说]高一人教版英语必修一练习:Unit 2 English around the world 3 Word版含答案[ 高考] - 图文.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c3pb5o4l2rr44s0w0d4ij47hq70zb09011xb_3.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top