第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

[大学英语考试复习资料]北京成人本科学士学位分类模拟题4

来源:用户分享 时间:2025/10/9 1:49:56 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

[大学英语考试复习资料]北京成人本科学士学位分类模拟题4 [大学英语考试复习资料]北京成人本科学士学位分类模拟题4 北京成人本科学士学位分类模拟题4 Part Ⅰ Reading Comprehension Passage 1 As prices and building costs keep rising, the\trend (趋势) in the U.S.continues to grow. \家具) for our living room,\Ross,\decided to try making a few tables and chairs.\got married six months ago, and like many young people these days, they are struggling to make a home at a time when the cost of living is very high. The Rosses took a two-week course for $280 at a night school.Now they build all their furniture and make repairs around the house. 1 / 19 [大学英语考试复习资料]北京成人本科学士学位分类模拟题4 Jim Hatfield has three boys and his wife died.He has a full-time job at home as well as in a shoemaking factory. Last month, he received a car repair bill for $420.\was deeply upset about it.Now I've finished a car repair course. I should be able to fix the car by myself.\ John and Jim are not unusual people.In order to save money, most families in the country are doing everything they can so that they can fight the high cost of living.If you want to become a \those who don't have time to take a course, there are books that tell you how you can do things yourself. 1. We can learn from the text that many newly married people______ A.find it hard to pay for what they need B.have to learn to make their own furniture C.take DIY courses run by the government D.seldom go to a department store to buy things 答案:A 文章第二段开头便说罗斯夫妇因买不起家具而苦恼,后面说像很多新婚夫妇一样,他们要为很高的生活开支不断奋斗。B和C属于罗斯家的情况,不能说所有新婚夫妇面临这样的困难。D项文中没有提到。 2. John and his wife went to evening classes to learn how to 2 / 19 [大学英语考试复习资料]北京成人本科学士学位分类模拟题4 ______ A.run a DIY shop B.make or repair things C.save time and money D.improve the quality of life 答案:B 第二段中The Rosses took a two-week course for $280 at a night scllool Now they build all their furniture anel make repairs arouncl the house.参加过夜校课程后,罗斯夫妇可以自己制作和修理家具了。所以选B。 3. When the writer says that Jim has a full-time job at home, he means Jim______ A.makes shoes in his home B.does his extra work at night C.does his own car and home repairs D.keeps house and looks after his children 答案:D has a full-time job at home在家有一份全职工作,乍一看让人匪夷所思。但通过上下文,前面的一句提到吉姆的妻子去世了,他自己带着三个孩子生活。这样我们便不难理解,have a full-time job at home是说吉姆要料理家务并照管孩子。 4. Jim Hatfield decided to become a\______ A.his car repairs cost too much 3 / 19

[大学英语考试复习资料]北京成人本科学士学位分类模拟题4.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c4b6ni705e51oirv327pb3jk4h7sgsg00pri_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top