第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

Unit 3 Section 知能演练轻松闯关

来源:用户分享 时间:2025/12/5 2:08:05 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

Ⅰ 品句填词

1.Jane Austen, a British writer, wrote six famous novels(小说) in all, including Sense and Sensibility.

2.Mrs.Brown sought(寻求) legal advice on her marriage last week.

3. Watching the happy scene(场面) in the playground,I couldn’t help thinking of my high school days.

4.Hugh had been spotted(发现) by the police and had to leave quickly. 5.It wasn’t Mary’s fault(过错); she was trying her best to help us.

6.If the young man upstairs doesn’t stop making that noise, I’m going to lose my patience(耐心).

7.Visitors are not permitted(允许) to touch anything without permission. 8.The child was last seen wandering(漫游) in the street with a bag on his back. 9.The children are listening to his adventure(冒险) stories in Africa with great attention. 10.I didn’t know how to react to what he said, so I just stared(凝视) at him. Ⅱ 选词填空

on the contrary; bring up; go ahead; by accident; stare at; account for

1.David suffered from a bad cold, which accounted_for his absence from work.

2.Although brought_up in a very rich family, Shirley gets along well with her classmates from the countryside.

3.—What happened to your glasses?

—Oh, I sat on them by_accident and now they’re broken. 4.—Could I ask you a few questions about Chinese culture? —Go_ahead.I’m glad you’re interested in it.

5.As he came to, he saw many people staring_at him in surprise. 6.This

incident

didn’t

affect

the

relationship

between

the

two

countries.On_the_contrary,_it strengthened their cooperation. Ⅲ 完成句子

1.不准他进入那个房间,这使他非常生气。

He was not permitted_to_enter_the_room,_which made him very angry. 2.那位著名的韩国歌手刚刚摆脱了记者,就被粉丝们团团包围住了。

The famous Korean singer had_just_escaped from the reporters when he was surrounded by the fans.

3.史密斯先生,我想知道你是否介意我问你几个个人问题。

I wonder, Mr.Smith, if you would mind me_asking_you several personal questions. 4.当她望向窗外时,发现地面被厚厚的雪覆盖着。

When she looked out of the window, she found_the_ground_covered_by thick snow. 5.事实就是我那天早上早早到达这里了。 The_fact_is_that I arrived here early that morning. Ⅳ 课文语法填空

Henry Adams, an American businessman,1.was_carried(carry) out to sea by a strong wind in his own boat.He 2.spent(spend) a helpless night on the sea until the next morning.3.Luckily(luck), he was spotted and saved by 4.a ship.Then he earned his passage by 5.working(work) for free on the board.After he landed in Britain, he went to the American embassy for help, 6.but without luck.

One day,he was wandering on the street 7.when he was called into a large house owned by two old Englishmen,8.who asked him a few questions.Henry answered that he was looking for a job in London and asked whether they could offer any.They didn’t answer 9.directly(direct) but gave Henry a letter which they said contained a sum of money.They also asked Henry to promise not 10.to_open(open) it until 2 o’clock.Henry thought it was silly but accepted it.

Ⅰ 单句语法填空

1.He is such a man who is always finding fault with other people. 2.Born into a family with three brothers, David was_brought (bring) up to value the sense of sharing.

3.The guards permitted me to_bring(bring) my camera and tape recorder. 4.He hurried to the store, only to find the door closed(close).

5.He had just made up his mind when George came and told him something new. 6.Finally he lost his patience(patient) and started to yell at his mother. 7.He is not careful.On the contrary, he is very careless. 8.My husband loves an adventurous(adventure) life while I enjoy a more peaceful life. 9.I think it’s time we sought(seek) a second opinion. 10.—Jimmy has had a lot of parties recently.

—Yes, that might account for why he didn’t do well in the test. Ⅱ 阅读理解

In Britain, many theatres put on shows for children at Christmas and many theatres have a theatre-in-education team working there.This team, made up of actors and teachers,writes plays for children, usually performing them in schools.They do different plays for different age groups and the children often take part in the play in some way.

Pantomime is a special kind of Christmas show for children.It is loved by people and also allows the audience(观众) to join in.“Pantomime” was the name of the Roman actor who performed shows without speaking—this is where the English word “mime” comes from.

A pantomime is always based on a well-known children’s story.But there are always certain types of characters in the show and certain situations and events.For example, a pantomime must always include a hero, known as the “principal boy” and this principal boy is always played by a pretty girl wearing a short costume(服装).Then there is the comic older woman, known as the “dame” who is played by a man.There is always a group of men and women who sing and dance and often there is a pantomime horse.The horse is played by two men who form the “front” and “back” ends inside a “horse” costume.It is funny and it usually kicks the dame when she isn’t looking.

Members of the audience have to shout a warning to one of the characters and argue(争论) with the character(usually the dame) when she does not believe them.When she shouts, “Oh no, it isn’t,” the audience always responds with “Oh yes,it is!”. The audience also learns and sings a simple song and a few children are sometimes invited to help one of the characters during the show.

【解题导语】 本文是一篇说明文。文章主要向我们介绍了英国每年圣诞节期间颇受欢

迎的一种童话剧。

1.The theatre-in-education teams________. A.are made up of famous local actors B.write plays for the same age group C.often give plays in their own theatres D.usually allow children to join in a play

D 解析:细节理解题。由第一段中的the children often take part in the play可知,D项说法正确。

2.According to the text, a pantomime________. A.is designed to make people laugh B.is made up of three characters C.is especially popular with grown-ups D.can be watched all year round in Britain

A 解析:细节理解题。由第三段中的this principal boy is always played by a pretty girl和the comic older woman...is played by a man和It is funny等信息可知,圣诞童话剧以逗笑为主,故选A项。

3.When the dame says, “Yes, it is”, the audience should ________. A.follow her and sing B.stand up and dance C.repeat what she says D.disagree with her loudly

D 解析:细节理解题。由最后一段中的Members of the audience have to...argue(争论) with the character(usually the dame)和When she shouts,“Oh no,it isn’t,” the audience always responds with “Oh yes,it is!”可知,观众应该说些和老女人的话相反的话,故选D项。

Ⅲ 完形填空

Greeting cards are an art everyone is familiar with.They carry a __1__suitable for a general occasion(场合),such as a holiday, or for a special __2__ occasion, such as a birthday, graduation,or marriage.They may __3__be sent simply to express friendship. People’s need to __4__ and their desire(愿望)to be thoughtful have helped the growth of the

搜索更多关于: Unit 3 Section 知能演练轻松闯关 的文档
Unit 3 Section 知能演练轻松闯关.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c6qyle15gsn44s0w0d4ij47hq70zb09011t3_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top