第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2018-2019学年人教版英语必修7:Unit1单元质量检测试卷含答案解析

来源:用户分享 时间:2025/10/8 11:30:14 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

单元质量检测(一)

(时间:100分钟 满分:120分)

Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)

阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。

A

Gerber 22-41770 Artifact Pocket Keychain Tool Product Dimensions: 2.1×0.8×0.1 inches ASIN: B001349MD8 Item Model Number: 22-41770 Discount Price: $9.90(you save 33%)

Product Description: At just 3.5 inches closed, the Artifact is a little larger than a cigarette lighter, but Gerber still has eight different functions. With a flat and Phillips screwdrivers (螺丝刀), wire stripper (剥皮钳) and more, the Artifact Pocket Keychain Tool helps you be prepared for office use.

ResQMe, The Keychain Version of the Original Life Hammer (Black) Product Dimensions: 7×9×2 inches ASIN: B000IEOEZO

Item Model Number: RQM-BLA Discount Price: $9.95 (you save 50%)

Product Description: ResQMe is a handheld rescue tool that provides drivers and passengers with the same level of confidence in the event of a life-threatening incident in your vehicle. Small, yet designed to provide the instant and easy ability to cut through seat belts and side windows when the need arises, it is the inexpensive, portable power that every car should have in the event of an emergency.

LaCie iamaKey v2 16GB USB 2.0 Flash Drive 131106 Product Dimensions:2.2×0.9×0.1 inches ASIN:B004D2AZOQ Item Model Number:131106 Discount Price:$24.99(you save 11%)

Product Description: With the LaCie iamaKey v2, the key-shaped design is functional and memorable, and the protection that the LaCie iamaKey offers makes it extremely reliable. Best of all, you can fit a very large amount of data in a small flash drive. With its eye-catching design, the LaCie iamaKey certainly stands out, and it is one of the most durable (耐用的) and thinnest USB keys on the market.

Swiss Tech UKCSB-1 Utili-Key 6-in-1 Key Chain MultiTool Product Dimensions: 6×5×1 inches

ASIN:B001EFSTI

Item Model Number: UKCSB-1 Discount Price:$7.88 (you save 21%)

Product Description: The lightest and multi-use tool ever developed. This durable tool has a straight knife with a sharp edge, a flat screwdriver, a Philips screwdriver and a bottle opener. The tool makes repairs and hundreds of jobs an easy undertaking. A good choice for indoor or outdoor activities and emergency situations, this tool comes in handy on the road and at home!

语篇解读:本文是一篇应用文。文章共介绍了四种非常实用的工具。作者重点介绍了这些工具在办公和生活中的便利之处。

1.Which of the following products has the biggest size? A.Gerber 22-41770 Artifact. B.ResQMe. C.LaCie iamaKey v2. D.Swiss Tech UKCSB-1.

解析:选B 细节理解题。比较这四种工具的尺寸可以得知,ResQMe这个工具是最大的。

2.Which of the following is TRUE? A.ResQMe is perfect for outdoor activities. B.LaCie iamaKey v2 is a key designed for cars. C.Swiss Tech UKCSB-1 is a convenient multi-tool. D.Gerber 22-41770 Artifact is as long as a cigarette lighter.

解析:选C 细节理解题。根据四种工具的产品介绍可知,ResQMe适合在车里使用,LaCie iamaKey v2是钥匙形状的闪存盘,Swiss Tech UKCSB-1是个便利的多用途工具,Gerber 22-41770 Artifact比打火机要长一些。

3.This text is most probably taken from ________. A.an advertisement B.a science fiction C.a newspaper report D.a research paper

解析:选A 文章出处题。本文主要介绍了四种实用的工具,结合本题四个选项可推知,本文选自一则广告。

B

Stephen Hawking, who was born on 8 January 1942 and died on 14 March 2018, knew what he wanted to do by the time he was eight years old. His parents lived in London where his father

was undertaking research into medicine. He did not want to follow his father as his parents hoped. Mathematics was not available at University College, so he did physics instead. Stephen was interested in studying the universe.

But when he was 21, he was told that he had ALS — an incurable nerve disease, which affects walking, speaking, breathing, swallowing, etc. The doctors predicted that he had only a few years to live. “The doctors' grim (残忍的) prognosis (预测) made me determined to get the most from a life I had previously taken for granted and life was no longer boring for me,” Hawking said.

He didn't die. Instead, as his physical condition worsened, Hawking's reputation in scientific circles grew. Hawking himself acknowledged his disease as being a crucial factor in focusing his attention on what turned out to be his real strength: theoretical research.

In 1988, Stephen Hawking published a book called A Brief History of Time: From the Big Bang to Black Holes. The book tries to explain many of Hawking's physical and mathematical ideas and calculations without using maths. The book became a best seller and his later books, Black Holes and Baby Universes and Other Essays and most recently in 2001, The Universe in a Nutshell. Of the three, the first one was made into a film in 1991.

Hawking said, “You have to be positive if you're to get much sympathy or help. Nowadays, muscle power is obsolete. What we need is mind power — and disabled people are as good at that as anyone else.”

语篇解读:本文主要介绍了霍金?1942年1月8日-2018年3月14日?对研究领域的选择,他何时患病,患病后的态度以及所取得的成就等。

4.What career did Hawking's parents wish him to take up? A.Studying physics. B.Studying the universe. C.Studying medicine. D.Studying mathematics.

解析:选C 细节理解题。根据第一段的第二、三句话可知答案。 5.Which book of Stephen Hawking's was made into a movie? A.The Universe in a Nutshell.

B.Black Holes and Baby Universes and Other Essays.

C.The Grand Design. D.A Brief History of Time.

解析:选D 细节理解题。根据第四段可知,文中列举的霍金写的三本书中,他的第一本书A Brief History of Time在1991年被拍成了电影。

6.From the second paragraph, we can learn before his condition was diagnosed, Hawking ________.

A.held an active attitude towards life B.was very bored with life C.had always been valuing time D.was interested in everything around

解析:选B 推理判断题。根据第二段的“The doctors' grim prognosis made me determined to get the most from a life I had previously taken for granted and life was no longer boring for me ...”可知霍金在此之前对生活的态度并不积极,觉得生活没有意思。

7.According to Hawking, his disease ________. A.stopped him making greater achievements B.stopped him outweighing other famous scientists C.caused him to focus all his attention on the research D.caused him to lose the hope of life

解析:选C 推理判断题。根据第三段的末句可知霍金认为正是因为他的疾病才使得他把精力放在他最终擅长的领域。

C

It was September 5, 2009. Lexi Youngberg, then 16, was on vacation in Spring Lake, Michigan. She was riding on a small boat with her friends, Robby and Kaitlin, when a motorboat crashed into them. The sound was so loud that other boaters heard it over the roar (轰鸣声) of their engines. The teen boy who had been driving the motorboat stepped on the gas by mistake. Kaitlin, 23, had only small cuts, but Robby, 15, had been badly cut by the propeller (螺旋桨). And Lexi was floating facedown in the water. When one boater swam to Lexi, she was breathing. However, she was unconscious. She had a deep cut on her head. And the lower part of her left leg, just below the knee, was gone. A doctor rode up in another boat and tried to save Robby, but it was too late.

For Lexi, the good news is that she survived while the bad news is that she lost one of her legs forever. When Lexi looked at her swollen leg, she felt hopeless. But as time passed, Lexi began to feel stronger. She was grateful that her life had been spared, and she decided to make the

2018-2019学年人教版英语必修7:Unit1单元质量检测试卷含答案解析.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c7dt2c6is3p1qw0b8cvba7dd7d92whi01ao4_1.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top