第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2019届上海市松江区高三英语二模试题和答案详细解析

来源:用户分享 时间:2025/10/3 9:15:30 本文由loading 分享 下载这篇文档手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

Directions: After reading the passage below, fill in the blanks to make the passage coherent and grammatically correct. For the blanks with a given word, fill in each blank with the proper, form of the given word; for the other blanks, use one word that best, fits each blank.

Rhiannon Lambert, who treats about 180 clients a year with. various kinds of eating disorders, says the number of those caused by clean eating (21)________ (double) in the past three years. They develop particular habits, or won't eat food when walking. because they think that food can only be eaten when they (22)________ (seat),. she said.

Clean eating is promoted by some food bloggers, who are increasingly thought by a number of medical experts to be having a bad influence on young people today. Young people lose this and cannot, afford the lifestyle needed. to follow it,\but offer dangerous advice. These people are now role models (24)________ word will inspire young people. I have clients who think they have to be a strict vegetarian to be successful. The extreme form of this is known as orthorexia nervosa 健康食品强迫症).

Ursula Philpot, a dietitian at the British Dietetic Association, said, It is difficult to blame them completely. If it weren't the bloggers, then it could be (25)________ else. Orthorexia affects more girls than boys, although boys are much more affected than girls.\of bad foods includes gluten and dairy. (26) ________ you talk to young people more, you will find some of them worry all day about eating a biscuit.

The condition starts out as an attempt (27)________ (eat) more healthily,

but those who experience it fully focus on quality and purity. “There many be several reasons for someone to take up clean eating.\Philpot said. Eating

disorders are serious mental illnesses and their causes are complex. Research is telling us that they may be more biologically based than we thought, (28)________ social and environmental factors also play a part in their development.

Deanne Jade, the founder of the National Centre for Eating Disorders, said, A lot of young people don't think they need- treatment and there are too many messages in the worries me is that a lot of people (29)________ (promote) these ideas have no knowledge of nutrition. I don't know what the solution is, but in many cases, getting people to recover from an eating disorder means (30)________ (get) them to relax their ideas about clean eating.

Section B

Directions: Fill in each blank with a proper word chosen from the box. Each word can be used only once. Note that there is one word more than you need.' A. apply E. existing I. sensitive

A recent troubling study showed that fake news spread significantly faster, deeper and more broadly than the truth, and the effect is even more remarkable when regarding news as opposed to reporting on natural disasters, finance or science. So how can we encourage individuals to seek (31)________ online content Leading scholars are trying hard to deal with this question.

Processing new information requires a considerable mental effort, especially when that information seems to conflict with your (32)________ worldview. It takes the (33)________ to admit you may be wrong. But with a great amount of conflicting information available, who's to say what's actually true and what's false If you cant tell, why not just make life easy and go with what

B. supposed F. maintain J. address C. accurate G. options K. willingness D. consume H. nature supports your current beliefs

So what (34)________ do we have Many suggest that we can (35)________ the issue by reforming adult behavior, but this is aiming too far from source. An alternative solution is using early education to help individuals recognize these problems and (36)________ critical thinking to the information they deal with. Currently, there is a push in the US to include Internet information classes into primary and secondary school curriculums. The movement,which has received some support, aims to make fact-checking seem like second (37)________ to individuals at an early age.

Primary and secondary school are (38)________ to be supplying students with the skills they need to develop into productive and informed members of our society. As our society develops. the curiculum we are teaching our students needs to develop as well.

The Internet is an amazing tool, but to use it most effectively we have to accept its benefits while also understanding the ways in which it makes us dangerously (39)________. If students are still learning the practices such as writing in school, shouldn't they be learning how to (40)________ the Internet responsibly as well

III. Reading Comprehension Section A

Directions: For each blank in the following passage there are four words or phrases marked A, B, C and D. Fill in each blank with the word or phrase that best fits the context.

People hold different views on almost anything. mainly because of the. culture we are familiar with or the education we have received. We live in a

(41)________ world where people are quick to point out. the faults and imperfections of others, yet seem unaware of their , misguided souls believe they have a duty to help you to be .a better person by telling you what a' failure you really are first and then offering suggestions as to how you can improve.

So what is the possible solution to (42)________ If you are the one forcing others to feel (43)________ themselves, STOP. Make a conscious 'decision rather than (44)________ the negative aspect of a person's performance or attitudes. You'll offer' helpful suggestions from the beginning. If I’m painting our living room and (45)________ in doing so, I would like my husband to say to me, This is a tough job: Can I offer a suggestion that might make it easier for yourather than have him point out what a (46)________ painter I am and then tell me how I should be doing it.

If you are on the (47)________ end of criticism, the “OK” response is a perfect solution. When someone comments negatively on a task you are doing or a personality issue of yours, a(n) (48)________ response is to defend and attack. However, this approach is rarely effective as it puts both parties on the (49)________. Instead, simply reply with OK. This brief one-word response (50)________ the other person's comment without agreeing with it or feeling necessary to engage in a debate about it.

It is important to remain emotionally attached to what the other person is saying, to listen without feeling, to be a(n) (51)________ observer. In fact, there is' much that one can learn from a (52)________ review. You can ask yourself. Did I make a mistake Could I have done better Did I give 100% of myself to the task at hand If so, how can I improve myself As for chronic 习惯性的) criticizers: It is important to set strict boundary with them. Remove yourself from their (53)________when necessary.,

2019届上海市松江区高三英语二模试题和答案详细解析.doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/c7q5ft4ktnr0a0pl1szsm0n19a8hrgx00gtv_2.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2012-2023 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top