第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

西南交大大学英语2第5次作业 (4)

来源:用户分享 时间:2020-06-17 本文由缱绻成歌 分享 下载这篇文档 手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

(B) not an Indian (C) an Asian (D) from India

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:B

(3) Mrs. Wilson found Mr. Pompei’s discrimination by _____________. (A) complaining to the Human Rights Commission (B) making the bakery owner angry (C) making an unidentifiable phone call (D) pretending to be a woman of wealth 你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:C

(4) In the end Mrs. Wilson couldn’t rent the house simply because _____________. (A) she was of Indian origin

(B) she needed assistance while walking

(C) the owner of the house asked for more money (D) she was almost blind

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:A

(5) Which of the following statement is NOT TRUE? (A) Mr. Wilson had at least two daughters.

(B) The house had been rented to someone else a week before. (C) Mrs. Wilson was almost blind.

(D) Mr. Pompei was practicing racial discrimination. 你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:B 参考答案:

[第五单元]; 第5小题:B 事实细节题。文章最后一段提到人权委员会查明租下房子的人是在 Mrs. Wilson一家提出租房后一星期才提出租房的,而不是之前。

45.

The advantages and disadvantages of a large population have long been a subject of discussion among economists. It has been argued that the supply of good land is limited. To feed a large population, poor land must be cultivated and the good land worked intensively. Thus, each person produces less and this means a lower average income than could be obtained with a smaller population. Other economists have argued that a large population gives more chance of devel opment of facilities such as ports, roads and railways, which are not likely to be built unless there is a big demand.

One of the difficulties in carrying out a worldwide birth control program lies in the fact that official attitudes to population growth vary from country to country depending on the level of industr

ial development and the availability of food and raw materials. In the developing country where a vastly expanded population is pressing hard upon the limits of food, space and natural resources, the first concern of government will be to set a limit on the birthrate, whatever the final result may be. In a highly industrialized society the problem may be more complex. A decreasing birthrate may lead to unemployment because it results in a declining market for manufactured goods. When the pressure of population on housing declines, prices also decline and building industry grow weaker. Faced with concern such as these, the government of a developed country may well prefer to see a slowly increasing population, rather than one which is stable or in decline. [共5题]

(1) The main topic of this article is _____________. (A) environment protection (B) population growth

(C) environment and economy (D) climate changing

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:B

(2) The passage says that a small population may lead to _____________. (A) higher production, but a lower average income (B) lower production and lower average income (C) higher production and a higher average income (D) lower production, but a higher average income 你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:C

(3) According to the passage, the use of birth control perhaps is good for_____________. (A) a developing country (B) a developed country (C) the whole world

(D) each nation with a big population 你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:A

(4) In a developed country, people will perhaps be unemployed if the birthrate _____________. (A) goes up (B) goes down (C) remains stable (D) is out of control

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:B

(5) The author is aiming to show that_____________.

(A) humans will run out of their food supply in the future

(B) it is necessary for humans to carry out a worldwide plan for birth control (C) different nations have different views of population growth

(D) we need to take necessary measures to prevent the overuse of natural resources. 你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:C 参考答案:

[第五单元]; 第5小题:C 主旨题。文章第二段主要阐述实行全球人口控制计划的困难之一在于各国政府对于人口增长的态度各不相同。

46. When reality __(1)__ hard to take, there’s an __(2)__ to a parallel universe—a virtual world without end __(3)__ real people create online personas called avatars. Anything is possible. Catherine Smith showed CBS News correspondent Jerry Bowen that her avatar has ―red hair‖ and ―big nice cool glasses‖.

―This is my deck __(4)__ the beach, and I’ve got neighbors that have a giant pirate ship,‖ Smith explained.

Smith can’t __(5)__ a beach house in real life. But in Second Life, the online game __(6)__ by her employer, Linden Lab, she—and nearly 100,000 other subscribers who pay

―You can go skydiving and not be afraid of dying; you could become a wild animal, __(7)__ that you could never do in real life,‖ she said.

__(8)__ as this may be to believe, there is real money changing hands among the players in these games, Bowen reports. An estimated 6 million a month.

―What we have here is a virtual loft of sorts that we created for the artist Regina Spektor,‖ says Ethan Kaplan of Warner Bros. Records, which has set up shop to __(10)__ the pop singer’s music.

―Our goal with Second Life is to make it better than real life in a lot of ways,‖ says Phillip Rosedale, Linden Lab’s CEO and founder. [共10题] (1) (A) get (B) gets (C) is (D) was

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:B (2) (A) route (B) way (C) escape (D) retreat

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确]

正确答案:C (3) (A) that (B) which (C) when (D) where

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:D (4)

(A) being overlooked (B) overlooking (C) overlooked (D) overlook

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:B (5) (A) help (B) getting (C) afford (D) for

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:C (6)

(A) created (B) invented (C) creating (D) inventing

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:A (7) (A) some (B) nothing (C) anything (D) something

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:D (8)

(A) True (B) Hard (C) Truth (D) Had

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:B (9) (A) is (B) was (C) are (D) were

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:A (10) (A) publical (B) pub (C) publicize (D) public

你选择的答案: 前次作业时已经做对 [正确] 正确答案:C 参考答案:

[第五单元]; 第10小题:C 这里考查词性,因为需要一个动词,意思是

搜索“diyifanwen.net”或“第一范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,第一范文网,提供最新经管营销西南交大大学英语2第5次作业 (4)全文阅读和word下载服务。

西南交大大学英语2第5次作业 (4).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/wenku/1081098.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2018-2022 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top