第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

200101cet4真题答案与详解(15)

来源:用户分享 时间:2021-04-05 本文由浅巷长歌 分享 下载这篇文档 手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

3. M: I'm worried about those classes I missed when I was sick.

W: I'll try to bring you up today on what we have done. Q: What does the woman mean?

4. W: Hey, Dan, I hear you are meeting Susan's parents for the first time.

M: Yeah, next weekend. Fortunately her father loves to fish, so we'll have something to talk about.

Q: What can be inferred about Dan?

5. W: Professor White's presentation seemed to go on forever. I was barely able to stay

awake.

M: How could you sleep through it? It's one of the best that I've heard on this topic. Q: What does the man think of professor white's presentation?

6. W: I'm looking for a quality paper to type my essay. I don't see any on the shelf.

M: I saw some in the stock room in the morning. I'll go and check. Q: What does the woman want to buy?

7. M: It seems we'll have another fine day tomorrow. Let's go to the seaside.

W: OK, but we'll have to leave very early, or else sell get cut in the traffic Q: What does the woman suggest?

8. M: Do you know James? He's in your class.

W: Certainly, in fact he was the first person I got to know in my class. I still remember the look on his face when he showed up late on the first day of school. Q: Why did the woman remember James so well?

9. W: The man at the garage thinks that I take good care of my car.

M: So do I. I don't see any scratches on the outside and the inside is clean, too. Q: What does the man think of the woman's car?

10. M: Wonderful day, isn't it? Want to join me for a swim?

W: If you don't mind waiting while I get prepared. Q: What does the woman mean? Section B Passage One

A friend of mine told me that when he was a young man, he went to work as a teacher in one of the states of India. One day he received an invitation to dinner at the ruler's palace. Very pleased, he went to tell his colleagues. They laughed and told him the meaning of the invitation. They had all been invited and each person who was invited has to bring with him a certain number of silver and gold coins. The number of coins varied according to the person's position in the service of the government.

My friend's income was not high, so he did not have much to pay. Each person bound before the ruler, his gold went onto one hip, his silver went onto another hip, and in this way he paid his income tax for the year. This was a simple way of collecting income tax.

搜索“diyifanwen.net”或“第一范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,第一范文网,提供最新高中教育200101cet4真题答案与详解(15)全文阅读和word下载服务。

200101cet4真题答案与详解(15).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/wenku/1182720.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2018-2022 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top