第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

200101cet4真题答案与详解(8)

来源:用户分享 时间:2021-04-05 本文由浅巷长歌 分享 下载这篇文档 手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

D) improve

34. Why were cracks in old houses not a big concern? A) Because indoor cleanliness was not emphasized. B) Because energy used to be inexpensive. C) Because environmental protection was given top priority. D) Because they were technically unavoidable.

35. This passage is most probably taken from an article entitled “_______”. A) Energy Conservation B) Houses Building Crisis C) Air Pollution Indoors D) Traps in Building Construction

Passage Four

Questions 36 to 40 are based on the following passage:

In 1993. New York State ordered stores to charge a deposit on beverage(饮料)containers. Within a year. Consumers had returned millions of aluminum cans and glass and plastic bottles. Plenty of companies were eager to accept the aluminum and glass as raw materials for new products. But because few could figure out what to do with the plastic, much of it wound up buried in landfills(垃圾填埋场). The problem was not limited to New York. Unfortunately, there were too few uses for second-hand plastic. Today, one out of five plastic soda bottles is recycled(回收利用)in the United States. The reason for the change is that now there are dozens of companies across the country buying discarded plastic soda bottles and turning them into fence posts, paint brushes, etc. Shrinking landfill space, and rising costs for burying and burning rubbish are forcing local governments to look more closely at recycling. In many areas, the East Coast especially, recycling is already the least expensive waste-management option. For every ton of waste recycled, a city avoids paying for its disposal, which, in parts of New York, amounts to saving of more than $100 per ton. Recycling also stimulates the local economy by creating jobs and trims the pollution control and energy costs of industries that make recycled products by giving them a more refined raw material.

36. What regulation was issued by New York State concerning beverage containers?

A) Beverage companies should be responsible for collecting and reusing discarded plastic soda bottles. B) Throwaways should be collected by the state for recycling. C) A fee should be charged on used containers for recycling.

D) Consumers had to pay for beverage containers and could get their money back on returning them.

37. The returned plastic bottles in New York used to _______.

搜索“diyifanwen.net”或“第一范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,第一范文网,提供最新高中教育200101cet4真题答案与详解(8)全文阅读和word下载服务。

200101cet4真题答案与详解(8).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/wenku/1182720.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2018-2022 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top