第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

课时作业30(5)

来源:用户分享 时间:2021-06-01 本文由泪落晕清池 分享 下载这篇文档 手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

精心搜集整理的高品质高考英语复习资料

sunlight streaming through the window and saw what he had come so far to find.There hanging on the wall was the secret of happiness.The man gazed at his reflection in the mirror and laughed. world for happiness then.Just look in the mirror and laugh.Just let the happiness flow from your heart,mind,and soul until it fills your life and the lives of all those around you.

A.He immediately sold all that he owned and set out to find this hidden temple.

B.The man found the secret of happiness at last.

C.But he knew that something was missing in his life.

D.He climbed them with legs shaking with expectation and slowly opened the door.

E.There once was a very wealthy and successful man.

F.It is time that we all realized that we were the secret of our own happiness.

G.It was difficult to find the temple in Nepal.

答案:1.E 2.C 3.A 4.D 5.F

Ⅳ.短文改错

It was 9∶20 that I got to the English Corner.Some were reading some papers,and some were talking while others were listening attentively.Someone was eager to learn from others.So I joined them in their talk.At the first,I was afraid that my English was so good that I couldn't follow them or make myself understood.I was also afraid someone might laugh me.But a smiled face here and an encouraging nod there soon put me at ease.I became bolder and came to speak English with them free.We talked about the situation at home and broad,about our school life,our hobbies and our ideas.We exchanged experiences in our studies with one another and share views,all in English.I learned a lot and made a lot of friends.

答案:

It was 9∶I got to the English Corner.Some were reading some papers,and some was eager to learn from others.So I joined them in their talk.At the\ first,I was afraid that my English was so that I couldn't follow them or make myself understood.I was also afraid someone might laugh ∧ atme.But a face here and an encouraging nod there soon put me at ease.I became bolder and came to speak English with them ,about our school life,another and views,all in English.I learned a lot and made a lot of friends.

搜索“diyifanwen.net”或“第一范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,第一范文网,提供最新教学研究课时作业30(5)全文阅读和word下载服务。

课时作业30(5).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/wenku/1189709.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2018-2022 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top