第一范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

开放英语3单元试卷及答案(4)

来源:用户分享 时间:2022-05-06 本文由骤雨初歇 分享 下载这篇文档 手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:xxxxxx或QQ:xxxxxx 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。

their decision. When they bought the house, a lot needed doing to it and it still does. June says, "We

have a list of things to do as long as your arm —the roof needs repairing and the chimney needs

mending. The bedrooms need decorating and we haven't had the broken windowpanes replaced yet in

the conservatory. We need to fix the gate and repair the path —it looks dreadful when you arrive."

1). What does the word "replaced" mean in the sixth line in paragraph 1 _________.

A. renewed

B. refilled

C. put back

D. recovered

正确答案:A 满分:2 得分:2

2). The word "shabby" in the last line of paragraph 1 means _________.

A. satisfactory

B. in good condition

C. in bad condition

D. attractive

正确答案:C 满分:2 得分:2

3). The word "drawback" most likely means _________.

A. advantage

B. disadvantage

C. return

D. feature

正确答案:B 满分:2 得分:2

4). The sentence "we have a list of things to do as long as your arm" means _________.

A. we have to use our arms to do a lot of things

B. we have few things to do

C. we have quite a few things to do

D. we have nothing to do

正确答案:C 满分:2 得分:2

5). Which of the following is TRUE about June and Pete's house?

A. It's detached one with a large garden.

B. It's a located near the centre of London.

C. It was in a good state when they bought it.

D. It generally please them.

正确答案:D 满分:2 得分:2

2. A 15-year-old boy, who was first found guilty of theft at the age of 12, was

convicted of stealing 22 charity

boxes yesterday from local shops. He was arrested while he was dressed as a woman and he was

pretending to be a representative of the charity Help Aid.

The boy had been arrested 80 times before and neighbours say that he had committed over 1,000

offences. One local person said, "He's always in court. We've had enough of him."

He had been sent to a

young people's prison on two occasions and had been convicted eight times - for burglary, assault,

robbery and criminal damage.

At the trial the jury heard evidence from the shop owners that one of them had finally called the police

because of what he had said after his mobile phone rang. He had answered the call and had started

swearing. "It was only at that point," the shop owner said, "That I realized it was not the usual lady who

collects the boxes."

After the verdict, his mother, who had given evidence in the case, said that she was unable to control her

son. The judge told the court that the problems of the family could be due to the absence of a father.

The judge will sentence the boy next Tuesday.

1). The boy was caught stealing while he was _________.

A. doing charity service

B. doing shopping in the local shops

C. dressed up as a woman representative from the charity Help Aid

D. changing his clothes in the shops

正确答案:C 满分:2 得分:2

2). Which of the following is NOT true according to the second paragraph?

A. The boy had been arrested 80 times before.

B. It was said that the boy had committed more than 1,000 offences.

C. The boy had been sent to a reform school twice.

D. He had been arrested and thrown into a reform school 8 times.

正确答案:D 满分:2 得分:2

3). Why did one of the shop owners call the police?

A. Because the boy's phone rang.

B. Because he recognized the boy who was dressed as a woman.

C. Because the boy answered the call in a rude way.

D. Because the boy was a new face.

正确答案:C 满分:2 得分:2

4). According to the judge, why did the boy become a criminal?

A. Because his mother spoiled him.

B. Because he came from a single-parent family .

C. Because his father was too busy to stay with him.

D. Because his father disliked him.

正确答案:B 满分:2 得分:2

5). What does the title of the passage suggest?

A. The boy swore to be a charity worker.

B. The boy who pretended to be a woman charity worker was spotted while he was

swearing over the phone.

C. The boy who was a charity worker was convicted of theft .

D. The charity worker who spoke vulgar language was found guilty.

正确答案:B 满分:2 得分:2

3. Robert was born in a small town in England. His father has a farm and can supply

him enough money to

university where he's studying law. The young man studies hard and hopes to be

a famous lawyer.

Last Monday their term was over. Robert said to his father on the telephone that he was going to travel

in a small country during his summer holiday. His father agreed to his plan and posted some money to

him.

So he started four days ago. Their plane landed on the only airport of the country safely. He took a

taxi and got to a hotel in the center of the capital. He felt hungry and tired.

So he had a dinner and

then a good sleep. This morning he was all right and was going to visit some places of interest. He met

an English visitor while he was having breakfast and the man told him to be careful of thieves.

Robert thanked the man and left. But he thought he was smart (机灵的) and strong and he decided to

have a try. He brought out a piece of paper and wrote on it, "A pig has stolen my wallet(钱包)!"

Then he put the note into his empty wallet. After that he put the wallet into

a pocket and set off.

He did all carefully and hoped to find out who would steal it.

"Everything went well," Robert thought to himself after he had returned to the hotel. He brought out his

wallet and put his money into it again. He had a look at the note. To his surprise, it was rewritten.

It said, "Your uncle has touched your wallet!"

1). Robert can study in the university because ____________.

A. he wants to be a lawyer

B. his father is a rich farmer

C. he's smart and strong

D. he keeps his wallet wel

正确答案:B 满分:2 得分:2

2). The English visitor thought ____________.

A. there were a lot of thieves in the city

B. Robert could deal with the thieves

C. it was dangerous to travel in the city

D. Robert had to take good care of himself

正确答案:A 满分:2 得分:2

3). Robert brought his money out of his wallet because ____________.

A. he had to pay for the meals and room

B. he had to find a place to put the note

C. he wanted to buy something for his parents

D. he was afraid to lose his wallet

正确答案:D 满分:2 得分:2

4). Robert put the note in the wallet because ____________.

A. he wasn't afraid of the thieves

B. he hoped to make fun of the thieves

C. he wanted to show he was smart

D. he wondered if the thieves could read

正确答案:B 满分:2 得分:2

5). In fact, ____________.

A. the thief made fun of Robert

B. Robert was smart enough

C. the thieves weren't able to steal Robert's wallet

D. Robert's uncle had rewritten the note in his wallet

正确答案:A 满分:2 得分:2

4. Every day, the news of the world is relayed to people by over 300 million copies

of daily papers, over

400 million radio sets, and over 150 million television sets. Additional news is shown by motion pictures,

in theatres and cinemas all over the world. As more people learn what the important events of the day are,

fewer are still concerned exclusively with the events of their own household.

As the English writer John

Donne put it, nearly four hundred years ago, “no man is an island.” This idea is more appropriate today

than it was when Donne lived. In short, wherever he lives, a man belongs to some society; and we are

becoming more and more aware that whatever happens in one particular society affects, somehow, the

life and destiny(命运) of all humanity.

Newspapers have been published in the modern world for about four hundred years.

Most of the

newspapers printed today are read in Europe and North America. However, soon they may be read in

all parts of the world, thanks to the new inventions that are changing the techniques of newspaper

publishing.

Electronics and automation(电子和自动化)have made it possible to produce

pictures and text far more

quickly than before. Therefore, the publishing of newspapers and magazines becomes more economical.

Furthermore, photo-copies can be sent over great distances now by means of television channels and

satellites such as Telstar. Thus, pictures can be brought to the public more quickly than previously.

1). People learn about what happens in the world through ____________.

A. newspapers and magazines

B. radio and television sets

C. electronics and automation

D. both A and B

正确答案:D 满分:2 得分:2

2). According to the passage, the expression "no man is an island" means that

____________.

搜索“diyifanwen.net”或“第一范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,第一范文网,提供最新高中教育开放英语3单元试卷及答案(4)全文阅读和word下载服务。

开放英语3单元试卷及答案(4).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印
本文链接:https://www.diyifanwen.net/wenku/1420543.html(转载请注明文章来源)
热门推荐
Copyright © 2018-2022 第一范文网 版权所有 免责声明 | 联系我们
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ:xxxxxx 邮箱:xxxxxx@qq.com
渝ICP备2023013149号
Top