2013年高考真题——英语(新课标I卷)解析版
56. A. They took a later flight.
【解析】细节题。由Delta定位到第一段,The flight was overbooked, and Delta, the airline, offered us $400 per person in credits to give up our seats and leave the next day.可知,因为航班超额预定,航空公司不得不取消我们的座位,让我们乘坐第二天的航班,正因为此,他们为我们提供了补贴。由此可知,正确答案为A。
57. A. She rarely misses a good deal.
【解析】细节题。由文中第三段And these days, a good deal is something few of us can afford to pass up.可知,如今几乎没有人负担得起拒绝一个好的交易,而从作者之前的经历来看,她也甚至钱的价值,所以正确答案为A。
58. C. She's a media person.
【解析】细节题。由关键词consumer reporter定位文章第四段。I have been the consumer reporter of NBC's Today show for over a decade. I have written a couple of books…作者是美国广播公司今日秀节目的记者,并且写过一些书。由此可知,作者是个媒体人。因此,正确答案为C。
59. C. How to spend money wisely.
【解析】主旨题。由关键词getting your money worth定位文章最后一段。I tell you this because there is no shame in getting your money‘s worth.把钱花在恰当的地方,让物有所值,不是什么害臊的事。由此可知,本文主要告诉我们该如何明智的花钱。因此,正确答案为C。
B
The baby is just one day old and has not yet left hospital. She is quiet but alert (警觉)。Twenty centimeters from her face researchers have placed a white card with two black spots on it. She stares at it carefully. A researcher removes the card and replaces it by another, this time with the spots differently spaced. As the cards change from one to the other, her gaze(凝视) starts to lose its focus - until a third, with three black spots, is presented. Her gaze returns: she looks at it for twice as long as she did at the previous card. Can she tell that the number two is different from three, just 24 hours after coming into the world?
Or do newborns simply prefer more to fewer? The same experiment, but with three spots shown before two, shows the same return of interest when the number of spots changes. Perhaps it is just the newness? When slightly older
搜索“diyifanwen.net”或“第一范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,第一范文网,提供最新高等教育2013年高考真题——英语(新课标I卷)解析版(11)全文阅读和word下载服务。
相关推荐: